Tre pagebilder som betyder något

uc-1392.jpg

Här ser jag ser på pricken ut som min mamma. Hon satt alltid så här med händerna. Och vi har samma sneda leende. Jag saknar henne

 tesermoni-821.jpg

När vi bodde i stan kunde man springa över till vännerna lite lättare. En sensommarkväll gick jag och Jakob hem från bröllopsplanering hos Elina och Joel

 tjo-038.jpg

 Jag och Sixten är blasé. Honom saknar jag också-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

23 kommentarer på “Tre pagebilder som betyder något”

 1. Du er så pen, og virkelig fotogen 🙂 Liker bloggen din, men har ikke kommentert her før. Du har alltid så flotte bilder, i tillegg til at du har noe fornuftig å si!

 2. Du är så himla fin. Noll tillgjord, men ändå så vacker. Och du låtsas inte, ändå lyckas du hålla kvar ditt privatliv hos dig själv. Fortsätt så.

 3. Hej Clara! Jag förstår att du saknar din mamma. Jag har kvar min mamma, men har nog skrivit det förr -att jag har en storasyster som fattas mig. Ibland så häpnar jag när jag ser något foto och ser hur jag ser ut som henne när jag gör någon min eller håller händerna på något sätt. På något sätt så är det som om en del av henne lever genom mig på de bilderna.
  Ikväll var jag på en vacker konsert, Jul i Folkton. De spelade Härlig är jorden på fiol. Åh, vad jag fick gråta. Och nu också.
  Kram på dig själv!

 4. Vad jättefint! Den andra bilden har så vackra färgkombinationer. Du får mig att längta till sommaren mitt i vintern (haha vad cheesy det lät)!

 5. CLARA SUPER CLARA!
  Hur gör man om man bor i norge/Oslo. skall mandå skicka 30NOK till dig i posten i kuvert? Eller ska man göra på nått annat sätt? JAG MÅSTE HA EN TIDNING(DIN FIN FINA JULTIDNING) =) KRAM NINA

 6. Fina Clara. Jag älskade inlägget för ett par dagar sedan där vi fick se vilken kameliont du är. Och ett levande besvis på att “en skönhet klär i allt”.

  …som till exempel den supersnygga randiga halsduken du har på översta bilden. Jag har fått för mig att massa bloggerskor fick den under någon bloggala. Men du kanske vet vart den kommer ifrån, i alla fall? Den är så tjusig.

  CLARA TILL ANNA: TACK! Jag fick den i en goodiebag på veckorevyn blogawards förra året. Den kommer från Wedins och är en kopia på Sonia Rykiels klassiska halsduk, finns i lösmeter på Mrsh eller Schuterman

 7. Du underbara flicka, vill att du ska veta att din blogg känns som en varm filt i vintermörkret! Jag besöker din blogg varje dag och känner en varm känsla som om jag kröp upp i mormors famn och var liten igen. Tack för att du är fin! Kraam!

 8. Hej Schweiz!
  Jag såg intervjun du gjorde för VF om jultidningen häromdagen. Blev så glad när jag såg dig i rörlig bild. För du var inte sådär jobbigt snygg där. Missförstå mig rätt: jag tycker verkligen INTE du är ful. Tvärtom. Men på alla bilder här på bloggen är du alltid fantastikst vacker och snygg… Men i intervjun hade du inte sådär perfekt utseende utan såg lite mer ut som en söt, busig liten trollunge. Det gör dig lite mer mänsklig vilket jag tycker var underbart att se :). Ser fram emot jultidningen som bara den. Ha det fint snyggis!Kram fröken elin.
  PS kolla gärna in julkallendern på min blogg!

 9. Förlåt om jag skriver samma kommentar två gånger, men jag fick ett felmeddelande om att jag postar för snabbt (konstigt då jag bara tryckte en gång). I alla fall, det jag ville säga var följande:
  Page är världens bästa frisyr av flera anledningar. Här är några:
  1) Det är en frisyr som har betytt otroligt mycket för kvinnors frigörelse. Lyssna på Stil i P1 om fyra frisyrer, finns att ladda ner som pod.
  2) För att man kan citera Nina Persson från Cardigans: “På 20-talet var det punkigt att ha page och kort kjol”.
  3) För att mitt hår är alldeles perfekt för frisyren!