outfitsen-083.JPG

 

Igår tränade jag en timme på kvällen. Simmade. Det grundar så bra. Träning håller alla otäcka tankar om bantning och mat stången. Inte så att man ska dämpa ångest med träning. Men ibland känns det som att man är överdrivet rädd för att träning ska framkalla ätstörningar.  Min erfarenhet är att när jag tränar, det räcker med någon gång i veckan eller raska promenader, så trivs jag så bra med min kropp. Då är jag så långt från ätstörningstankar som man kan komma. För jag vet att jag tar hand om mig. Låter hjärtat pumpa och och kroppen arbeta. Jag slutar också noja över mat och celluliter. Jag känner att jag är stark och frisk. Jag vill ta hand om mig själv. Inte vara självdestruktiv.

 

Förresten. Visst känns den här bilden lite som den här klassiska bilden med budskapet We can do it!