Haru våfflor i öronen eller?

tasty-004.JPG

Jag älskar mina fina örhängen jag fått av tjejerna bakom Tinytasty. De gör fantastiska små miniatyrsmycken med cafémotiv. Jag fick våfflor med grädde och sylt på porslinstallrikar med guldkant. På deras hemsida kan man också hitta tjusiga cheescacesmycken eller örhängen i form av tekoppar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Haru våfflor i öronen eller?”

  1. Vem vann väskan i din tävling?

    CLARA: Åh, jag minns inte namnet men hon har fått sin väska skickad från Kii!

  2. Först trodde jag DU hade bakat miniatyrvåfflor och tyckte du var helt fantastiskt kreativ och tålmodig (vilket pill!). Men sedan ser jag (läser jag) att det är örhängen och då tänker jag att hela världen måste kännas så obesvärlig och lättsam om man bara går omkring med sådana söta örhängen och ett leende…

  3. Haha vilka roliga ena! Alla örhängen nuförtiden (låter som att jag är 100år gammal nu!) är så himla fiffiga och skojiga, mer sånt!=)