Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Vårtecken i vårt kök”

 1. Herre gud vilken underbar mugg! Den är säkert, som det mesta i ditt hem, second hand, men kanske tillhör den nån äldre serie? Står det något under fatet? Jag vill ha egna!

 2. Jag älskar alla spirande färger som påminner om att våren är på väg. Själv har jag också tröttnat på allt det mörka och har också börjat trolla med färger för att korta av vintern och förlänga våren. Tulpaner ska det bli!

 3. Jag får alltid en varm känsla i kroppen när jag jag ser färska blommor stå på köksbordet. Ett enkelt knep för lite själavård.

 4. Hurra för dig Clara. Tack för all glädje, självklarhet och optimism som du smittar oss alla med. Jag läser dina texter, ler och får inspiration. Fortsätt så!
  Kram Hanna, en av alla läsare därute

 5. Vilka härliga vårtecken till bilder!=) Färska blommor ja, vad slår det liksom?! Underbart. Blir så sugen på att inreda när jag ser dessa bilder. Åh=)

 6. Den där koppen gör mig så himla glad! Fantastiskt vacker. Våren på ett litet fat. Tack Clara!

 7. Vilka härligt vårinspirerade bilder du sprider! Passar bra denna morgon när jag vaknade till -14 och snö, snö, och åter snö, det känns liksom extra skönt att tänka på att våren kommer då!
  Vårkramar!