Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 kommentarer på “Pastellfärgad information”

 1. Tack för din fina kommentar hos mig! glad blev jag!
  och glad av ditt inlägg blir jag också, jättehärliga färger och mysfaktor med värmande trasmattor och stormvindar.

 2. Åhå trevlarns med chokladbiscoti, är lite sugen på att prova göra det på egen hand. Just nu väntar jag på att mina provisoriska hälsomuffins ska gräddas klart i ugnen. När jag skulle göra dem googlade jag på frukostmuffins och då kom din blogg upp! Häpp!

 3. Härligt med lite interiörbilder igen, jag blir alltid glad av dem! Ditt hem är verkligen inspirerande.

 4. ÅH min finaste trasmatta som vi fick i bröllopspresent spillde jag olja på.. mycket olja. Är det kört då`?

  CLARA: åh jag vet inte. Förmodligen. Olja är inte så lätt att få bort-googla det vettja

 5. Åh åh åh, Clara! Vart har du hittat dendär burken?!?! Jag måste ha en!
  Min man släkt kommer från Ligurien (Liguria som det står på burken). Hur får jag tag på en sådan burk? Är den ny eller gammal? Vänligen maila mig, kramar Sara

  CLARA: Jag fick den i present, köpt i en italiensk butik tror jag. Ny

 6. Fint! Trasmattor är så vackra, och så minner de om kvinnorna som vävt dem. Jag har trasmattor efter många äldre, bortgågna släktingar och det tycker jag är en ynnest. Jag känner igen kakburken. Sara: Den kommer från ett företag som heter Amaretti Virginia: http://www.amarettivirginia.com/ Ha en fin dag! /Maja-Husmorsskolan

 7. Vackra Clara! Har du övervintrat dina pelargonier? Tagit in dem nu?? När ska man göra det?

  CLARA: De har stått framme hela vintern faktiskt. Ta fram dina nu, ge dem vatten och lite näring (tex kiss 🙂 ) så kommer de igång ska du se