Lördagens bestyr

 pizza-011.JPG

Jag älskar förmiddagar när köket badar i vårsol. Då lyssnar jag på Cassandra Wilson och bakar

 pizza-036.JPG

Och den här lilla snorvalpen. Han lägger sig ner och lapar.

pizza-080.JPG

Några av mina fina kompisar kom hit på lunch.

pizza-047.JPG

 Och Melle parkerade i den skönaste famnen

pizza-097.JPG

Jag bjöd på pizza. Med halloumi och svamp.

pizza-107.JPG

De bjöd på Ben & Jerry Half baked.

pizza-116.JPG

Sen drack vi te och diskuterade melodifestivalen. ( Salem vann allas bifall)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “Lördagens bestyr”

 1. Men åh, tror du har exakt likadana glas som min mamma har efter min mormor. Det ser ut så på bilderna i alla fall. Så himla tunna och skira och goda att dricka ur. Hon har också nå likörglas och snapsglas. Himla, himla fina.

 2. Salem tyckte jag var bäst! Såklart att han fick min röst, det är rätt självklart med tanke på att jag diggat honom sen 2007!
  Fint ni har det om dagarna 🙂

 3. hej clara! jag gillar dina bilder jättemycket och undrar vad du använder för kamera. kram /sofia

  CLARA: Tack snälla! En canon EOS 5D Mark II

 4. Underbara härliga bilder! Man blir så inspirerad och tagen av allt vardags (och helg!=))fint. Så tjusiga blå stolar och vackra te/kaffekoppar. P.s. provade ditt smulpajrecept och även de amerikanska pannkakorna, mums! d.s.

 5. Underbar dag! Vår vovve hemma lapade sol hela lördagen på vardagsrumsgolvet och jag mindes hur ljuvlig sommaren är när den väl kommer!

 6. Fint, mysigt och bra!
  Jag älskar också när solen sveper in i rummet sådär, det känns så ombonat och härligt.
  Och nu blev jag sugen på halloumi!

 7. Komiskt att just när jag läser detta sitter jag samtidigt och mumsar på Ben & Jerry’s half baked! ;D MUMS!! ^^
  Kram på dig!!

 8. Härliga bilder på “Melker”, jättekul se! Jag hade hans morfar “Viggo”, Navarras Ömsinte Örjan, en underbar hund som jag saknar såå, fick tyvärr hjärntumör för snart 2 år sen och finns inte längre.Alla hans valpar är ju supertrevliga….hoppas även barnbarnen….men verkar ju så. Pussa å krama din fina hund från mig!