Fridfullt

 pizza-140.JPG

Nu skymmer det i det Lidströmska hemmet.

 pizza-145.JPG

och Pastor Carl mediterar på pianot

 

Jag är så kvällstrött att jag ofta sover när klockan slagit nio. Det är trevlig för då blir jag också morgonpigg. Trodde aldrig att jag kunde vara typen som orkar träna innan jobbet. Men idag for jag hemifrån klockan sju för att hinna simma. Hurra vad skönt det är!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer på “Fridfullt”

 1. Vad mysigt. 🙂
  Nu har jag också beställt din tidning och jag är so excited. Bara omslaget var ju så fint med alla pastelliga färger.

 2. Åker hemifrån kl. sju för att hinna simma innan jobbet?
  Hur dags börjar du jobba?
  Hur långt har du till simhallen och till jobbet (tillbaka hem)?
  Och hur långt simmar du?
  När går du upp då?
  Hur långt går du med Melker på morgonen då?

  Ja, jag skulle också vilja simma innan jobbet/skolan, men men hund, och för långt till simhallen så hinns det inte med…

  CLARA: Svar på dina 20 frågor 🙂 : Jag började jobba halv tio. Det tar en timme att köra till gymmet som ligger på vägen till jobbet. Jag var där en timme. Jag steg upp tio i sju och åt frukost efter träningen. Jakob gick med hunden som han alltid gör. Klart slut!

 3. Simma är härligt, eller hur? Jag brukar göra det tre gånger i veckan men jag hinner inte på morgonen det får bli på kvällen i stället. Sista timmen innan badhuset stänger är bäst – man behöver inte trängas med så många och sen kan man åka direkt hem och sova

 4. Vilka fantastiskt fina ljusstakar. Jag har varit på jakt efter såna i någon fin färg ett bra tag nu, men än så länge har jag bara hittat träfärgade. De är fina de också, men pastell är ju alltid liite bättre. Har du haft tur och hittat på loppis eller kan du tipsa om nåt annat ställe?
  CLARA: Jag köpte mina på loppis och målade dem rosa med färg. lätt som en plätt!

 5. Jag har en likadan golvlampa som du! Den köpte jag i Lycksele i början av 90-talet. Gjorde du det med? Nä jag trodde väl inte det.

 6. Kristina: Tack för att du länkade till Uppdrag Granskning.Har just tittat på hela programmet – fruktansvärt upprörande. Sådana enorma svek, främst från de vuxna – och vuxna i ansvarsfulla positioner (jag saknar ord för hur prästen handlade och tänkte/tänker). Inte sällan begår unga människor i “Linneas” situation självmord. All heder åt henne och hennes mod och styrka. Och åt dig, som upprördes och vill få andra att reagera.
  Tack igen/e.

 7. Hej Clara! En sådan golvlampa har vi i mitt barndomshem och har varit på jakt efter en sådan till mig för de är så graciösa =). Fin! Kan säga att det är bland det bästa som finns; att lägga sig tidigt och sedan upp o träna när dagen gryr. Har nu beställt tidningen och vill tacka för en superduperbäst blogg (iofs den enda jag läser, då allt annat är skit…)! Råkade halka in här på ett bananskal i början av året och är oerhört tacksam det finns en blogg som (till skillnad från mkt annat i vår tid) är jordnära, glädjande och som lägger tyngdpunkten på, för mig, viktiga saker… Det glädjer mig att läsa om alla dina bestyr, det känns dock lustigt att du blivit nästan som en kär vän ;), trots att det ju inte är så. En eloge till dig för att du kan få andra att känna på det viset! Du är en styrkedroppe och varma lovikavantar i kallt väder =). Jag sänder mina varmaste hälsningar till dig (och familjen)!

  CLARA: Tack snälla du! Vilken fin kommentar. Det gör mig så glad ska du veta. Jag är gärna dina lovikavantar 🙂 Och visst är lampan bedårande ja. 200 kronor på loppis
  Kram

 8. Kristina: Tack för att du länkade. Jag kan inte börja att säga hur besviken och äcklad jag är. Stackars de unga tjejerna som blivit utsatta av en våldtäkt, och inte bara det, utan även utsatts av ett helt samhälle, trots bevis mot killen(!) och pekats ut som lögnare och horor. Sådant här borde inte finnas. Fy för.