Tre roliga saker idag

kuvertvaska-056.JPG

En inbjudan till en killkompis bröllop i sommar damp ner i brevlådan. Åh vad spännande!

kuvertvaska-035.JPG

Vi åt plättar med grädde och banan till middag

kuvertvaska-039.JPG

Och Melker gick omkring i flera timmar med en snordroppe under näsan. När jag skrattade åt honom tittade han med undrande ögon på mig och fick droppen att dallra lite grann. Bedårande faktiskt. Med snor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Tre roliga saker idag”

 1. Ja, hundsnor är förvånansvärt sött. Jag menar, på människor är det bara äckligt men hundsnor … det är så kallt och genomskinligt att det blir gulligt. Och så just när en hund är förkyld och det rinner nedför nosen, det är bedårande. Har du testat att snyta Melkerpojken? 🙂
  /Cecilia

 2. Hej! Jag bor i Finland och skickade iväg brevet om beställning av din tidning idag. Tror du att jag hinner få den innan påsk? Tack annars för en superhärlig blogg! 🙂

 3. Tänkte också göra plättar idag. För jag hittar inte mitt våffeljärn på självaste våffeldagen! Men jag var för lat för att gå och köpa grädde så det blev en morots- & selleriomelett istället. Men åh, vad goda dina plättar ser ut!

 4. Varför är det nödvändigt att skriva/säga killkompis? Jag har verkligen aldrig fattat grejen med det där. Åh, the lolness.

  CLARA: Kära anonym. Utveckla gärna the lolness. Om du törs med ditt eget namn förstås. Eftersom jag inte känner bruden i fråga så är det ju brudgummen jag känner. Alltså min killkompis. En av de få jag har.

 5. Har frågat det förr en gång men vet aldrig om jag hann uppfatta något svar, men min fråga var i alla fall:
  vad har du för kamera och vad har du för objektiv? 🙂

 6. Tack för din underbara blogg! Det är verkligen den mest passande beskrivningen!

  Åh, ska de gifta sig i självaste Uppsala Domkyrka? 🙂