En liten påskpresent

 stylingdust.jpg

 

Jag slänger in en liten tävling så här i påsktider. Fem läsare vinner varsitt ägg innehållande pulvervaxet Styling Dust, från svenska märket Disp. Jag fick hem ett recensionsex i vintras och blev förtjust. Jag använder pulvret när jag vill styla till mitt hår på detta vis. Det ger massa volym och en matt look. Ibland kan ju hårpulver göra att håret känns smutsigt och tungt. Men mitt fiffiga knep är att applicera lite när man har duschat och handukstorkat håret. Då försvinner pulvret in i svallet och ger enorm volym utan att det känns som att man använt någon produkt.

 

Tävlingen pågår till klockan 24.00 inatt och om du vill tävla tycker jag att du ska berätta vilken frisyr som är tidernas finaste. Personligen älskar jag Brigitte Bardots sängkammarrufs.

 

( Ps, ni som tävlar måste ha tillgång till en mobiltelefon för att hämta ut paketet).

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

179 kommentarer på “En liten påskpresent”

 1. Med risk för att bli helt nedröstad… och låta som jag rymt från 80-talet! Julia Roberts, när hon hade så där underbart långt lockigt hår som såg så himla ostylat ut!

 2. Ett sådant där naturligt och okonstlat hårsvall som inte tycks gå att få till utan ett gigantiskt batteri av stylingprodukter! 🙂

 3. Jag gillar inbakade (och urbakade)flätor. Så jag får säga något så oväntat som Angelina Jolie som Lara Croft i Tomb Raider

 4. Jag älskar Twiggys enkla pojkfrisys som är fin både till gala klänning och under en dag på stranden. Gillar den ofixade känslan!

 5. Tidernas finaste frisyr är Amélie från Montmartres frisyr. Så vacker och tidlös, men själv kör jag på en lite längre variant.

 6. Mitt hår är nästan rakt, men bara nästan. Plattar jag det är det rakt en stund, lockar jag det är det lockigt en ännu kortare stund. Således, jag har alltid varit svag för lockigt hår, kanske just för att jag inte kan ha det under en längre tid själv och jag är för feg för att permanenta, fast jag har tänkt på det ofta och jag hoppas jag vågar en dag. Jag har ju klippt lugg nu, efter många års velande. Nej det blev inte så bra, men det är bara lugg och hår, det växer ut igen. Förlåt att jag spårar…
  Jag så en film häromkvällen, en film jag gillade när jag var yngre, min och min brors favoritfilm faktiskt. The Long Kiss Godnight med Geena Davis och denna gången slog det mig hur vackert hennes hår var, precis sådär perfekt glamlockigt som kan bostas ut för en elegantare kvällslook och som kan frissas till för ett busigt rufs. Att det sedan är snudd på den perfekt hårfärgen, lite kallre bara, är ju bara kalas:
  http://www.moviebadgirls.com/capimage/The_Long_Kiss_Goodnight_02.JPG

 7. Jag älskar Gwen Stefani’s enkla ruffsiga hästsvansar. Simpelt och snyggt. Gillar även hennes retroinspirerade frisyrer, men hästsvansar är sån snygg och enkel vardagsfrisyr!

 8. Jag är helt frälst i David Bowies Ziggy Stardust frisyr, så mycket volym med ändå så lite hår – det är väldigt ballt. Jag, som har världens mest o-volymiga hår, undrar hur han gjorde för att få det sådär fluffigt? Antagligen med hjälp av väldigt mycket tupering och hårspray för dust-produkter fanns väl inte då.

 9. Jag tycker att alla frisyrer är fina. För att jag tycker att ordet fult inte smakar så bra så jag har bara bestämt mig att alla frisyrer är fina.

 10. Jag älskar Grynet Molvig sådär i allmänhet men hennes fisyr i “Spader Madame” är sanslöst vacker.

  Sången i videon kan jag också rekommendera!
  /Eva

 11. jag älskar amélies frisyr i filmen med samma namn. vacker page och minst lika vacker när hon sätter upp det!

 12. jag har just ingen favorit, men jag älskar att se på tv-program som handlar om hår mm. typ top model (USA) när dom gör om dom. Annars sitter jag just nu och tänker på hur mitt hår såg ut för snart just ett år sen, axellångt så att mitt självfall kommer fram riktigt bra. Saknar det lite, tror ja ska klippa mig snart. =)

 13. Hej Clara! Tidernas finaste frisyr är Robyns! Rakat på sidorna, lång lugg,mycket attityd. En ganska ambivalent frisyr. Det verkar inte riktigt gå ur tiden heller…? Funkar på såväl tjej som kille, det tycker jag är extra kul, framhäver det bästa hos vem som helst. Om jag vinner stylingprodukten kanske jag törs klippa mig så? 🙂 http://www.robyn.com/. Tack för en superbra blogg 🙂

 14. Den finaste frisyren måste vara Beatlesluggen! Den revolutionerade en hel värld med sin “farliga” långhårighet och är lika snygg på kille som tjej. En tidlös klassiker!

 15. Min favorit bland frisyrer är
  Stor “boll” med alldeles slättkammat runt ansikte o nacke(Audrey Hepburn). Själv har jag många gånger drömt om långt hår för att kunna göra den men mitt hår är alltid kortklippt av praktiska skäl så jag forsätter att drömma.
  Glad påsk till dig

 16. hej clara,
  den bästa frisyren är kort i nacken och en lång lugg. gärna så lång lugg att den går att styla på olika sätt. litegrann som rihanna har men inte fullt så dramatiskt.

 17. Jag gillar Bettie Page luggen! En klassisk frilla för alla rockabillytjejer! Tack för en bra blogg!

 18. Vackrast genom historien är solsken utspillt över Cate Blanchetts gyllenröda man i Elizabeth, i utomhusscenerna innan hon blir drottning.

 19. Det är ingen direkt frisyr, men Lena Endres hår är alltid så himla vackert. Naturligt lockigt och stort.
  Jag älskar hennes hår!

 20. Favoriternas favorit är Julia Roberts härligt röda, lockiga kalas till hår i Pretty Woman. Kan inte förstå hur hon kan ha peruk i filmen!

 21. Jag vet! Den absolut snyggaste kalufsen sitter på Audrey Tatou när hon spelar Amelie från Montmartre! Perfekt mörkt hår utan att vara svart. Rakt och kontrollerat men ändå chict. Mmmm!

 22. Kleopatras frisyr är enligt mig den vackraste och mest tidlösa. Fortfarande, efter ett par tusen år, så är den lika aktuell. Dessutom är Kleopatras frisyr som en kameleont, den så pass stilren och enkel så den funkar i de flesta sammanhang! Och man kanske inte behöver fundera särskilt länge på vem som stått som inspiration till Amélie Poulain och Mia Wallaces frisyrer!

 23. Hej,
  Eftersom jag är överförtjust i att ha blommor i håret själv (de kan göra en tråkig dag till en helt underbar dag bara genom att existera) så tycker jag att Billy Holliday har en fantastiskt vacker frisyr som man blir glad av.

 24. Jag måste säga att min egen page är tidernas bästa! Ändrar den då och då i längd och form, men page passar så bra på mig. Slät och välklippt blir den klassisk, lockat med tång blir den en romantisk dröm, och om jag får möjlighet att pröva Styling Dust kan jag testa ännu fler galna frisyrer. Glad Påsk!

 25. Jag tycker att Maia Hirasawa har en helt underbar frisyr. Lockigt och stökigt men ändå väldigt kvinnlig. En frisyr som man kan göra mycket med. Tack för en fin blogg!

 26. Jag älskar Madonnas rufsiga, tuperade sängkammarsexiga frisyr som hon hade i Like a Virgin. Det är så himla fint.

  Tvåa på listan är fina victory rolls 🙂

 27. Lilla huset på prärien-flätorna. Och dom långhåriga pojkarna i filmen Almost famous.

 28. amelie poulains frisyr i amelie från montmartre.. http://actrices.org.free.fr/caps/img/amelie_poulain_01.jpg
  jag önskar jag kunde ha mitt hår i en sån kort frisyr och att det blev sådär tjockt i nacken, men jag har riktigt fis-svenskt hår som är tunt tunt med fina hårstrån så mitt ligger bara slickat mot hjässan. tvivlar på att ens styling dust kan hjälpa mig men varför inte ge det ett försök? om jag vann ett skulle jag ju inte slänga pengarna i sjön heller. puss!

 29. Jag älskar Alexia Chungs härligt ostylade kalufs. Den ser alltid lika cool ut, som att hon inte behöver anstränga sig alls för att få den sådär lagom charmig. Önskar att mitt hår kunda funka på samma sät lite oftare..

 30. Jag tycker att det är finast med långt lite lockigt (men kanske är “knöligt” ett bättre ord..) som ser ofixat och nyvaket ut, som om man har sovit med blött hår och vaknat som en hårgudinna, ungefär..

 31. Självklart är det Annas stilrena page i Olle Hellboms filmatisering av Barnen i Bullerbyn! Tidlös och enkel frisyr med mittbena, gärna i kombination med basker, rutig klänning och korg.

 32. Jag älskar Nina Perssons (A-camp) 2+-tals frisyr som hon har på omslaget av albumet Colonia. Ursnyggt!!!

  kul tävling!!! jag är besatt av pulverwax men har bara testat Dust it. Vore super att få testa en annan sort.

 33. Jag röstar skarpt för Nina Perssons (a-camp) härliga 20-talsuppsättning som man kan skåda på framsidan av Colonia. URSNYGG!

  Jag är beroende av dust it, så det vore underbart att få testa en ny sort.
  KUL TÄVLING!

 34. Oj så svårt att välja. Film- och kändisvärlden kryllar ju av kvinnor(och män) med underbara hårsvall. Men förmodligen är det så att det är produkterna som gör håret. Till stor del i alla fall…Vad som för det otränade ögat kan se ut som ett ofixat sängkammarrufs är egentligen ett “tvåtimmarsjobb” (hemska tider). En av mina hårsnyggingar för tillfället heter Penelope Cruz. Kolla in håret på; http://blog.silive.com/weather/2008/04/PenelopeCruz003.jpg

 35. Zooey Deschanel är min hår-idol! Jag har ägnat mycket tid åt att sukta efter hennes vackra frisyrer. Jag har samma längd, mörkbrunt och lugg men jag får aldrig till det där oskyldiga rufset.

 36. tidernas finaste frisyr i hela världen är faktiskt den som madicken har. det långa, smålockiga vilda håret som liksom inte riktigt vill infinna sig i en prydlig fläta. utan blir mer som en obakad längd kanelbullar!

 37. Din frisyr som carrot top är alldeles underbar. Halvkort rufsigt gillar jag, det ser så lagom busigt ut…
  Har funderat på hur jag ska få upp håret så där och detta är svaret. Även om jag inte vinner så ska det inhandlas… fast roligast vore ju att få pröva just detta…

 38. Audrey Hepburn i Frukost på Tiffany’s – med tiara och allt!
  Jag behöver verkligen efter att en sträng frisör sa: – Volym, Malin, det kan du glömma! Man får jobba med andra saker med ditt hår. Det är till exempel väldigt blankt.

 39. Mycket svårt att välja men jag tycker att Ungerns föredetta premiärminister Julia Tymosjenko har en fantastiskt flätad frisyr.

 40. Fiskbensflätor i alla möjliga former! Det är så fint, just nu väntar jag på att mitt hår ska växa ut lite längre så jag kan börja göra flätor igen..

 41. När jag var 17 år bläddrade jag i ett konvolut med David Bowie och såg en bild på honom där han hade kortare hår på ena sidan. Jag tyckte det var hemskt tufft och gick till frisören med den bilden. Jag fick dock lite längre hår på den andra sidan än vad Bowie hade, men jag kände mig minst lika tuff. Nu är jag 23 år och häromveckan rakade Herr Herrbekant av mitt hår på ena sidan huvudet. Jag känner mig som 17 igen och går och gnolar på “Heroes”, det är en frisyr som stannat hos mig helt enkelt!

 42. Jag gillar Pippis flätor 😉
  Kanske för att jag är lite rödlätt och för att Pippi är så stark och häftig…

 43. Varierande medlemmar i Spice Girls hade en frisyr som jag aldrig har kommit över. Det låter som dålig smak jag vet, men jag kämpade så med den där frisyren när jag var liten och lyckades aldrig.

 44. tidernas absolut finaste frisyr är definitivt nathalie portmans kortklippta i “hotel chevalier”, kortfilmen som är prolog till “the darjeeling limited”!

 45. Jag gillar frisyren Debbie Reynolds har i filmen “Singin’ in the rain”. Kanske inte en frisyr alla passar i men den har sedan jag var liten passat in på min frisyr-topplista. Önskar nästan att jag hade den själv, kanske något att fundera på inför våren.

 46. Hej!
  Jag har nyss tittat på “Sliding Doors”. Jag gillar verkligen Gryneth Paltrows korta och blekta hår! Om du inte sett filmen rekommenderar jag den. Det ska vara en kommedi.. men jag tycker att den är sorglig då den visar vad som kan hända i livet om inte “OM” hade varit!

 47. det är oavgjort mellan sommarblont lockigt ruffs (och fräknar- fast det inte räknas till frisyren) eller margaretaflätor. i flera varv runt huvvet.

 48. jag har alltid varit förtjust i julie andrews frisyr i sound of music, kanske för att jag aldrig nånsin skulle våga mig på en lika kort frisyr själv.

 49. Monica Zetterlunds korta blonda sommar-rufsiga hår i Att angöra en brygga. Så överblonderat, men ändå så enkelt och naturligt.

 50. Alla frisyrer från stumfilmens tider och äldre svartvita filmer är fina, vackrast är dock Greta Garbo vilken stjärna, ps vill du sova i Gretas säng det har jag gjort, Hotel Kung Karl I Stockholm..annars är min dotter finast http://www.salaallehanda.se stilgarderoben hon är en kopia på Kristin Dunst

 51. Med risk för att låta lite nördig: Karin Mannderstål, pysslarn´ i Äntligen hemma. Hon har så otroligt fint, burrigt, blont hår. Man vill liksom bara sitta där på hennes hjässa och leka fågelunge.

 52. Jag har alltid levt i tron om att huvudrollsinnehavaren i the long kiss goodnight har en så fin frisyr och fantastisk sminkning efter sin förvandling. Efter att ha nyligen ha sett inser jag att så inte var fallet utan bara en följd av att jag såg den på nittiotalet!

 53. Det beror lite på-ibland kan det vara jättefint när man lagt ner mycket arbete på en frisyr och ibland är det finast enkelt och ostajlat.

 54. Min favorit är svinrygg min mamma hade alltid det och när jag var liten tyckte jag det var en fulaste frisyr som fanns. Nu när hon ej kan sätta upp sitt hår längre så funderar jag hur hon egentligen orkade stå och tuppera håret varje dag för att sedan sätta upp det.

 55. Halvlångt, lite lockigt och ostyrigt med lagom volym. Gärna ljusbrund med guld/bruna slingor.
  Så skulle nog min drömfrisyr vara!

  Trevlig kväll
  Annelie

 56. Min favoritfrisyr är Agyness Deyns korta superblonda, det är androgynt och bara så otroligt fint!
  Så fint att jag har klippt mig likadant och blivit lika snygg, haha! Dessutom tycker den här frisyren om pulvervax väldigt mycket 🙂

 57. Clara,,välj meej- din muslimska syster 🙂 Jag får nog ta och välja min mamma när hon var ung och vacker på 70-talet! Långt, solbränt och självlockigt…Synd att jag inte kan dela med mig av bilden…Hoppas att jag får höra från dig! Jag firar inte påsk, men en present som sådan skadar inte!! Kram

 58. Jag älskar audrey tatous frisyr i amelie från montmartre. Inte just för att den är snygg utan för att den gör så mycket av karaktären amelie.

 59. Kort busigt hår är nog det som vinner i längden! Spar själv till en längre bröllopsfrisyr…men är mycket sugen att gå till frisören o fixa det sköna ruffset!

 60. Jag tycker Adrey Hepburns stora bulliga håruppsättningar är världens finaste, speciellt med den lilla luggen till. Och speciellt på den fantastiskt vackra kvinnan!

 61. Naomi Rapace i Milennium-triologin är störtsnygg i sitt svarta spret – en frisyr med både attityd och vacker form.

 62. Femtiotalsuppsättningar och lagda lockar är ju det allra finaste. Önskar bara att jag hade tid, ork och talang att göra det lite oftare.

 63. Den finaste frisyren är vågigt hår som räcker halvägs ner på överarmarna på tunna killar som matchat det med en så tight brun manchesterjacka att jag som ändå rätt smal tjej hade haft svårt att komma i den.

 64. holly golightly (audrey hepburn) i breakfast at tiffanys. du vet i början av filmen när hon strosar runt och tittar in i varuhusets fönster en sen natt/tidig morgon och har världens finaste festfrisyr och filmens theme song “moon river” drar igång, då vill jag bara gråta av rörelse. och ja, som sagt, frisyren är världshistoriens finaste.

 65. Jessica Rabbit är ju tecknad så det är lite orättvist att jämföra sig med henne men hon har ju världens glammigaste frisyr!

 66. Jag måste få skriva tre. jag har så svårt att välja.
  För det första fullständigt älskar jag Audrey Tautous frisyr i Tillsammans är man mindre ensam. När hon klippt av sig sitt långa hår så det blir sådär slarvigt pojkkort med små lockar i nacken. Och så är det precis sådär vackert mörkt som hennes ögon. Jag kan inte få nog.

  Sen måste jag få ta och slänga in en riktig pojkfrisyr, Rupert Grints röda hår. Helt perfekt. Lockigt. Lång lugg. Rött. Det är så man dör tre gånger innan man återuppstår för att sedan falla pladask ner igen. Om jag bara kunde få det håret.

  Tillsist så tänker jag faktiskt fjäska och slänga till med att ditt egna hår Clara är så otroligt vackert. Men jag tycker att jag kan komma undan med fjäsk för du förtjänar allt beröm i hela världen för du är så grymt himla cool, och en förebild i mitt förvirrade sextonåriga liv.
  Och sen har jag faktiskt klippt mig efter en bild på ditt korta mörka hår och min färg är ungefär som ditt nuvarande. Den ultimata blandningen!

 67. “När tycker du mitt hår ser bäst ut?”. Han har gått upp lite tidigare den här morgonen, min man, för att göra sig extra fin. För mig. Som han gör varje morgon. Med allvarlig min framför dimmig spegel i ångande badrum. Jag blir lika varm i hjärtat och fuktblank i ögonen varje gång jag hittar honom så. Han stretar med wax i sitt linblona hår, tjuvar av hårsprayen. Allt för att dekorera min tillvaro. Trots att mitt svar alltid är “Alltid, ditt hår är alltid bäst.”
  James Dean är hårförebilden. Kanske kommer han lite närmare med ett pulvervax? Och närmare förståelse att han är finast för mig.

 68. Jag tycker att tjockt, rött, långt och lockigt hår är det vackraste som finns. Ungefär som din vän idas. Så himla himla fint.

 69. Mitt hjärta klappar för 60-talsfrisyrer med högt hår och liten lugg. Britt Ekland på det glada 60-talet är ett mycket bra exempel!

 70. Det ska vara eldrött. Och rufsigt, som om att man ständigt rufsar till det med fingrarna. Med en kort snedlugg och självfalliga uppklippta längder.

 71. Jag säger Modesty Blase, långt snyggt busigt förföriskt uppsatt och samtidigt kort tufft rufsigt.

 72. Hej Clara!
  Vilken svår fråga, jag tycker så himla mycket om alla frisyrer ju. Från snaggat lá Sinead O’connor och Geris röda fontänfrisyr från Spice Girlstiden till riktigt långt, lockigt rött hår.

  Älskar rött hår i alla former, de hennaröda nyanserna som man kan få till är fantastiska. Något av det absolut snyggaste måste dock vara luggen! Den riktigt tjocka luggen som hamnar i ögonen eller den snygga pin-upluggen.

 73. Åh, jag tycker Pippi Långstrumps frisyr. Inte det att jag går och önskar mig den själv då..Men den står får power. En stark tjej.

 74. Tidernas vackraste är starka, kloka och vackra Ronja Rövardotter. Fint, burrigt trollhår helt enkelt.

 75. Tjejen som spelar i Mamma mia har ju otroligt fint hår, Väldigt fin bruduppsättning.

 76. Jag tycker dina frisyrer är finast! Du är så fenomenal på att byta stil, färg, längd, allt! och du ser alltid helt fantastisk ut!

 77. Jag var blott två år när filmen som innehöll ett hårsvall utan dess like kom. Som tvååring fick jag inte ta del av hårsvallet men några år senare däremot. Hemma från skolan i feber såg jag för första gången Julia Roberts i filmen Pretty Women. Rödbrunt, lockigt och ofixat var håret och jag ångrade att jag precis klippt lugg.

 78. Jag tror att jag får vara partisk och svara: den som jag hade när jag var fem. Jag bläddrade i fotoalbum när jag var hemma hos mamma senast och hittade bilder på mig med midjelångt kopparrött hår som var tjockt och vågigt och ringlade sig nedför mina axlar.
  Naturen måste ha spelat mig ett spratt för i vuxen ålder har jag musbrunt halvtunt hår. Tiziansvall, var tog du vägen?

 79. Ärligt talat, Cruella Deville har tidernas frisyr. Jag tycker den är underbart komisk vild och ganska häftig. Annars finns ju såklart Amelie från Montmartre-frillan OCH FÖR ATT INTE GLÖMMA Anne på grönkullas eldröda flätor. De tycker jag är himla fina o enkla.

 80. den absolut finaste frisyren jag vet, som jag omöjligt kan ha, måste vara audrey tatous korta och flikigt smålockiga pojkfrisyr.
  speciellt här: http://a605.ac-images.myspacecdn.com/images01/2/l_9eee383eff88ccd208e654c38386c3d4.jpg
  och här: http://img228.imageshack.us/img228/7443/576211085vr.jpg (avsky märket dock!)
  jag blir alldeles till mig varje gång jag ser den! tyvärr är mitt hår rakt, tråkigt och just nu en smula för tunt för att kunna klara av den frisyren.
  men man kan ju drömma!

 81. Sommarblekt här, småvågigt efter en dag på stranden, halvlångt… mmm

  Sov gott och tack för din fina blogg

 82. Åh, va svårt…
  lägger nog min röst på Gwen Stefani, hon är alltid så sjukt snygg! Och alltid snygg i håret, hur hon än har det men de härliga gamla hollywoodfrisyrerna är de bästa!

 83. Den absolut finaste frisyren är min egen, efter några dagar ute på Ön med saltvattenlockar och ett härligt skimmer.

 84. älskar gamla filmstjärnefrisyrer á la Garbo, Marlene Dietrich, Grace Kelly med flera. Så skulle man vilja se ut varje dag!

 85. Jag tycker att de äkta 70-talsfrisyrerna är så himla fina. Långt, platt hår utan volym, men blankt och vackert. Gärna med glasögon till. Lena, ska frisyrbärerskan heta också. Idag är det världens hype med 50-, 60- och till och med 80-tal, men jag saknar den svenska 70-talsfrisyren. Den är fin!

  Sedan älskar jag Duffys frisyr, har klippt mig så själv men lyckas aldrig få till volymen. Gissa vad jag skulle behöva? 😉

 86. Min bästa vän Emmas långa mörkbruna hår, som alltid ser ut som hon bara har “slängt upp det” i en knut. Vacker som en dag är hon!

 87. Jag tycker att Johnny Depp var jäkligt snygg i håret i Pirates of the Caribbean! En högst naturligt betingad look 🙂

 88. Mini Andén är så otroligt vacker hela hon i sin enkelhet! Hon ser alltid så naturlig ut, men det ligger säkert en hel del arbete bakom….

 89. Älskar att ha utåtbakande flätor som man sätter omlott bak i nacken så det blir en liten krans runt huvudknoppen. Det är en frisyr man blir så lycklig av!

 90. Jag tycker att ett stort svall med mycket volym, och liv i är vackert! Det formar ansiktet på ett fint sätt med sin stora volym. Dessutom tycker jag att man inte behöver ha utmärkande, eller framhävande accesoarer eller kläder om man har en riktigt snygg frisyr.

 91. Åh. Det där skulle vara super när jag fixar mitt långa mörka hår rufsigt och lockigt 🙂 Jag måste ändå säga att Audrey Hepburn i Breakfast at Tiffanys har underbart hår. Hon ser stilren men ändå tuff ut. Jag önskar att jag passade i kort hår, men mitt är för tjockt och blir bara fluffigt och konstigt haha.

 92. Det finns många fina kvinnor med finfint hår. Vem skulle inte vilja ha birgittes hår eller tjockt krulligt hår. (Tyvärr har jag inget av dem) Men jag måste slå ett slag för killarna. LUGG på killar är 5/5 dust it. En kort sådan, inspirerad av 60 -och 70tal. Sångaren i kings of leon hade det i början av karriären. Det är ju så himla charmigt! Lite kaxigt är det också, tror inte att många skulle våga. Mer lugg åt männen! kram

 93. VÅGA VARA VAD DU VILL. Min favoritfrisyr är tjej-chelsea, när huvudet är mjukt snaggat med lång, tjock och rakt avklippt lugg, möjligtvis långt vid öronen. Som du ser på tjejerna i “This is England”. Ingen vågar ha det längre för folk blandar ihop den frisyren med nazism vilket är helt helt fel. Våga ha kort hår som tjej, våga göra ett statement. Våga, våga våga!

 94. Åh! Fantastiskt med en tävling!
  En gång såg jag en bild på en kvinna på en äng. Hon hade hår långt ner över axlarna och det var luftigt i vågor hela vägen. Till det hade hon en krans med blommar på huvudet. Jag svor att jag ska så ut så när jag gifter mig!

 95. Min käraste har världens finaste hår. Själv har jag en mörk kort, lite pojkaktig frisyr med rufs och lugg. Vilket jag trivs i, men det är inte så mysigt att pilla i. Han, däremot, har brunt hår med stänk av guld i som snurrar sig i små, små delikata korkskruvar. Smala som mitt lilla lillfinger är de. Och mer än dubbelt så långt som mitt är hans hår, det räcker ända ner till hans tjusiga axlar om man drar i det lite försiktigt…

 96. Jag är en liten tant med stripigt tunnt hår. Jag tycker att Cecilia av Pålsätten i Arn-filmen har ett fantastiskt sagohår i en fantastisk saga. jag blir grön av avund när jag ser hennes svall. Funkar Styling Wax på tunnt tanthår?

 97. Jag var faktiskt och klippte mig i torsdags och blev toknöjd med det stylade burret. Nu har jag ju tyvärr ingen frisör som fixar till mig här hemma så burret har blivit lite platt fall. 🙂
  Klart snyggaste frillan sitter på charmiga Audrey Tautou. Skulle nog aldrig våga klippa mig så kort men jag tycker i alla fall att det är riktigt snyggt. http://img.listal.com/image/492647/600full-audrey-tautou.jpg

  Glad påsk!