dagens-outfits-278.JPG

Nej hu vale vad less jag är på att renovera köket nu. Jag vill mycket hellre:

 

Koka rababersaft

Snickra en till pallkrage att plantera i

Ligga i hängmattan och doppa Mariekex i mjölk

 Köra till plantskolan och införskaffa perenner

Pilla bort navelludd

Vila mig.

 

Men inget av det här finns det minsta ork till. Så jag försöker att orka ro iland köksprojktet så att det blir färdigt någon gång. Då kommer nog orken tillbaka. Just nu återstår bara att spackla och måla alla taklister. Måla ett sista varv på boaseringen. Spika fast listerna. Slipa och måla städskåpet, ta bort golvpappen och lacka hela golvet tre gånger.

 

Därefter återstår att införskaffa vedspis, renovera skorsten, koppla ihop skiten. Kakla bakom diskbänken och montera bänkskivan som ännu inte kommit. Bygga ett fläktskåp samt ringa elektrikern för att ordna belysning till köket. SEDAN – åh sedan – börjar det roliga. Sy gardiner, skruva upp stringhyllor, packa in i köksskåpen. Det känns som flera månader tills dess.