Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “Allt är skevt med mig”

 1. Hej Clara! Följer din blogg och blir alltid så inspirerad! Du har din egen stil, har bra värderingar, en underbar känsla för färg och form och du har “it”! You go girl – fortsätt så!

  Men du. Vad har du för kamera? du tar ofta så fina bilder. Mycket handlar det väl om fotografen såklart men har du ngt tips på kamera?

  Ha det fint!
  Kram//Stina

 2. Vilka spiror du har, bara att gratulera till dem! Köket ser jättebra ut förresten, lindblomsgrönt är så vackert.

 3. Jag fyndade en klänning från Rules by Mary för 100 pix på Åhlens här i gbg i fredags!! Härligt! Och förresten, grattis till din Koka Blå-kanna! Det skulle aldrig hända här… tyvärr =) Glad sommar Clara. Ps, när kommer sommarnumret ut? Kram.

 4. Du är ju feminist, vilket jag också stolt säger att jag är, och jag håller med dig när det kommer till många saker (tyckte att det var speciellt fint att även din man kastade sin bukett på bröllopet!) Min fråga till dig är: vad tycker du om rakning? Jag ser på dina bilder att du rakar dig, och jag undrar varför? Detta är ju en tydligt skillnad när det kommer till manligt och kvinnligt och är väldigt mycket ett krav för kvinnor i dagens samhälle. Varför ska kvinnor raka sig och inte män? Hur ser du på detta? Så som du är en förebild när det kommer till din livsstil så är du även en förebild i hur du ser ut.

  CLARA: Jag sminkar mig ju också vilket inte många män gör. Jag gör massor av saker bara för att jag är kvinna som jag inte gjort om jag var man, tex bär klänning. Som på den här bilden. Dock är rakningen ofta en stötesten. Nå, jag rakar mig för att det luktar mindre svett och jag känner mig finare med släta armhålor. Gör det mig till ett offer för samhället? Förmodligen. Bryr jag mig? Inte särskilt mycket i den här frågab (Jag väljer mina fighter) även om jag i sak kan hålla med om att det är sjukt att tjejer känner att de måste vara släta för att inte bli utstirrade.