Osannolikt fynd

 fynd-till-koket-225.JPG

Jag har gjort ett till helt osannolikt fynd. En tekanna från servisen Koka Blå som kostar skjortan på alla antikaffärer. Jag fick min, i princip i mint condition, för 70 kronor. Den är så vacker att den får stå i köksfönstret och pryda sin plats istället för gömd i ett skåp. He ska va glesbygd’n för att sådana fynd ska göras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

23 kommentarer på “Osannolikt fynd”

 1. Volontärjobbat på second handbutik i ett par år samt haft en livslång kärlek till vintage och sällan sett en sådan. Så gratulerar till fyndet! Skulle du någonsin komma till Paris eller Göteborg och behöver vintagetips, don’t hesitate to check out my blog or contact me! Biz
  //Ferferi i Paris

 2. Jag har på något vis saknat dig. Men det känns som att du är tillbaka nu! Eller så är det jag som varit på vift. Hur som helst, nu myser jag med dig blogg igen. Tack för det=)

 3. du får mig att längta så galet mycket efter norrland. några veckor till i london sen är det norrbotten för hela slanten. Tack för en fantastisk blogg, och gör klart köket snart. Jag är så nyfiken, bara av det lilla du visat ser det helt magiskt ut!

 4. Jag lyckades fynda en sån för 40 kr – i Norrland, förstås. Men jag sålde den igen, den kändes alldeles för blå för mig…

 5. Ville bara säga tack för en underbar blogg.
  När livet känns jobbigt går jag in här, läser och tittar på bilder. Jag får alltid en så skön känsla efter att ha sugit åt mig somrigt pastellfärgade foton och livsbetraktelser.
  Sen blir jag peppad och inspirerad av att du bor på landet, eget hus, gör det du vill “trots” att du är ung. I bland känns det som att människor runtomkring vill att man ska vänta med att leva tills man passerat trettio eller åtminstone tills man skaffat sig en “riktig” (läs rätt) utbildning och ett jobb. Tack för att du har satsat på det du vill göra och delar med dig av det till andra. Det förgyller vardagen 🙂

 6. hej clara! brukar inte kommentera så ofta men nu kände jag att det var dags. underbart fynd du gjort! jag tänkte själv bege mig ut på någon slags second hand och loppis-runda idag. måste säga att jag älskar din blogg! har följt den ett bra tag nu och man blir aldrig besviken. du inspirerar mig till att vara mig själv och till att stå upp för min tro. Fortsätt vara den du är! du är fantastisk!

 7. Grattis till fyndet! Jag kan ibland känna mig lite skyldig när jag gör sådana fynd, som att jag utnyttjar någon som kan mindre än mig. Brukar du känna så?

  CLARA: haaha, faktiskt inte. Jag är nog alldeles för slug för det 🙂

 8. Åh man får en sån underbar göttig känsla magen när man gör sådana sagolika fynd!själv fynda jag en ODD MOLLY skjorta i nysick för 30 kr , kollade upp dess värde som den skulle kosta i en snoffsig butik och de var närmare 60 gr om.Såna fynd gör man ju bara i gamleby vid smålands skogar!

 9. WOOOOOOOW & WOOOOOOOOW jag blev helt kär i Ditt sätt att förmedla sinnlighet via en blogg, Dina bilder är så ljuvligt rena och enkla…. ja jag kommer igen!!!

  Agneta

 10. Åh Vilken fin!

  Håller med om att du har en väldigt mysig blogg. Jag blir så glad när människor uppskattar sånt som verkligen är något!