Morgonljud

takakor-008.JPG

 

Jag vaknade i morse av att det lät som att någon duschade i sovrummet och tömde en baklastare med stenblock bredvid sängen. Men det var bara ösregnet och åskan som lät. Det bästa morgonljud jag vet! För det betyder att man utan dåligt samvete kan stanna inne hela dagen och mysa. Så jag låg kvar i sängen, med lite bär från trädgården och sista kapitlen i boken Vit Oleander. Fy farao vad bra den var!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Morgonljud”

  1. Vit oleander är så otroligt vackert skriven! Hennes beskrivningar av allt runt Astrid är helt underbara och boken är så bra att det gör ont att läsa.

  2. Vit Oleander är min favoritbok! Jag vet inte hur många gånger jag läst om den och varje gång känns den ny. Språket är helt underbart och jag fattar inte att det är en debutbok!