Idag landade inredningsmagasinet Kloka Hem i min brevlåda. Och gissa vilken duo som sitter på omslaget?  Jo jag och Melker! Om ni visste vilket sjå vi hade för att få till bilden. Hela handen var full av hundgodis (och sedan dreggel) för att förmå honom att stå still.

Reportaget är på tio sidor med flera fina bilder från sovrum, kök, gästrum och vardagsrum.

Jag gillar verkligen Kloka Hem för att de har en sådan tydlig miljöprofil. Massor av tips på ekovänliga hus och miljösnäll konsumtion, utan att ge avkall på fina bilder och roliga reportage. Vi som i dagsläget funderar på att bygga badrum hittade många bra tips i det här numrets badspecial.

Jag tänkte göra en liten torsdagstävling och lotta ut ett nummer av tidningen här på bloggen och då vill jag att ni ger ett konkret förslag på vad ni ska göra för ekoförbättring i er egen vardag. Stort som litet gills. Jag kan börja; Att inte lämna datorn påslagen utan att försätta den i vänteläge när den inte används. Glömmer jämt och det är så otroligt onödigt.

Droppa en kommentar och tävla. (pågår till midnatt inatt) och lämna för guds skull fungerande mejladress så att jag kan komma i kontakt med dig om du vinner.

Tävlingen är nu avslutad och vann lottningen gjorde Camilla/Caramellepastelle