Pappersstaden

När man pysslar med papper får man ofta massor av bitar över. Jag sparar dem i en låda, de kan komma väl till pass när man gör julkort och liknande. Eller så gör man en tavla av dem.

Som här. Det bidde en liten stad. Jag bara klippte och klistrade och monterade med papperslim.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

34 kommentarer på “Pappersstaden”

 1. här har vi något i en kreativ papperspysselväg! det där föddes ur din fantasi, och det var bara DU som skapade något utifrån dig själv…! jag gillar detta. tack för den diplomatiska kommentaren bland ett hav av ilskna scrappare!

 2. vad himla KUL med allt fix och pyssel du nuförtiden lägger upp! jag blir alltid lika glad och inspirerad 😀 och… lycka till med bebben nu också!

 3. Men , hur kan det bli så fint av bara lite klippande och klistrande? Jag vågar inte försöka, det skulle aldrig någonsin bli så där fint. =)

 4. Hej Clara! Jag tycker om din blogg så himla mycket, håller på och renoverar mitt lilla kök i min etta nu och där kommer jag blanda gammalt och nytt… Din blogg är en sann inspiration. Tavlan älskar jag också =) Jag gillar själv att pyssla och måla. Tummen upp till dig!

 5. Hejsan
  Vilekn fantastiskt inspirerande blogg du lyckats skapa. Här känner man sig välkommen och hemtrevligt mottagen och med mängder av användbart pyssel och inspirationshöjande små tips. Ett hem i cyberspace att tycka om med hjärtat
  Ha en ljuvlig dag och njut av stunden och nuet
  Härliga höstiga hälsningar
  Emma

 6. Jättefint! Tänk att lite överblivna papperslappar kan bli så fina om man komponerar dem väl. Den idén skulle jag aldrig kunnat ha kläckt. Du är duktig, du <3

 7. Men vad smart! Nu har ju inte jag någon hög med scrapbookpapper, men jag blev ju väldans sugen på att gå och köpa lite när jag äntligen förstår vad jag ska göra med det!

 8. Åh så fint det blev!
  Får mig att tänka på Muminböckerna.
  Tove använde ofta sådana färgkombinationer när hon gjorde
  illustrationerna till Mumindalen.
  Kanske att man ska ta o våga sig på att göra en egen tavla,
  vet försig inte vart jag ska ha plats med den…
  Aja prova kan man alltid*

 9. Wow. Jag skulle aldrig kunna göra något sådant för att jag aldrig skulle tänka tanken på att göra en liten vacker stad av några pappersbitar. Du är verkligen den mest kreativa människa jag… (vet/hört talas om/mött?) vet om. Fortsätt så, en vacker dag kanske jag får tummen ur och gör något tips du så fint har tipsat om.

 10. Himla go tavla må jag säga! nu blev man inspirerad! bara en liten fråga, hur har du klippt ut fönster och liknande? har du nån slags hålslagsstämpel aktigt eller har du skärt ut det eller vart så himla smidig att du suttit och klippt ut allting?
  /Linn