Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

46 kommentarer på “Gråskalor”

 1. Vilken fin och inspirerande blogg du har! 🙂 Att jag missat den trots att jag hängt flitigt hos Ekonördarna på Lyckobacken ett tag.

  Älskar fårskinnsrocken! En sån vill jag också ha. Otroligt fin och mysig att värma sig med i vinter.

 2. Åh, synd att såna skulle kosta en förmögenhet att köpa. Älskar fårskinn! Fint med snälla grannar som ger bort så fina saker. 🙂

 3. Vilka underbara bilder! Du lyckas verkligen med att förmedla den där goa känslan man får när man stannar upp och inser att världen faktiskt är väldigt vacker. Inte dåligt! 🙂

 4. Fina bilder och mysig päls.
  Har en päls som jag ärvt, som är jättefin och varm. Vågar dock inte ta fram den, alldeles för mycket försvarsställning om man använder päls, trots att den är ärvd…. (Trots att det är det varmaste på vintern.)

  1. ja, jag skulle aldrig köpa en ny päls, speciellt inte mink eller andra djur som man inte äter utan bara har för pälsen,däremot tycker jag att det är direkt dumt att inte använda de saker som redan producerats.

 5. Jag instämmer med dina andra fina läsare, du är så oerhört vacker! Det känns inte alls som någon “riktig” gråskala när du är med!

  Om du har lust får du gärna gå in på min blogg och rösta på vilken av mina goda glassar (glass utan tillsatser) du allra helst handlar med dig hem av exempelvis kakdegsglass, jordgubbssorbet och mjölkchokladbrownie!

  kram Angela
  http://blogg.amelia.se/angelaslista/2010/11/11/vilken-glass-handlar-du-helst-med-dig-hem-fran-matbutiken/

 6. Du är så otroligt fantastiskt vacker, på ett alldeles vanligt sätt. Det är så befriande att få se bilder på vackra och vanliga kvinnor.

 7. Herrejössus Clara, du är så galet vacker! Minns när jag fann din blogg; jag önskade så innerligt att du skulle vara lite gay så man hade haft en liten chans. Haha.

 8. Blir lite avundsjuk måste jag säga.. vad snygg du är som blek..! Jag ser mest sjuk ut på vintern..:(

  1. Du behöver inte vara avundsjuk, jag är alldeles blå under ögonen på vintern om jag inte sminkar mig 🙂

 9. Känns lite för uppenbart för att säga det, men du är otroligt snygg! Kan inte hjälpa att tänka vilket snyggt barn ni kommer att få snart:) åh.

 10. Vad otroligt vacker du är! Fina färger! Jag vet att du har lagt ut det innan, men kan du inte göra en ny grej om hur du sminkar dig? Jag är helt kass på att sminka mig, jag vet inte ens hur man får till ögonen så där som du har, det är så fint, skulle vilja kunna det..

 11. du är väldigt vacker! du verkar vara en naturlig och jordnära tjej, som dessutom ser ut ha ett väldigt bra liv (lycklig med din pojkvän och barn på väg, fint hus) med ett otroligt inspirerande jobb (med eller utan “titel” om det nu är någon som ens orkar anmärka på det, huvudsaken är väl vad man presterar?) kram från mig

 12. hur långt är ditt hår nu? kan du inte berätta hur du får allt att sitta kvar i knuten, mitt är axellångt men lyckas inte få det att vara kvar i knuten.

 13. Shit vilka fina vintriga bilder!
  Vanligtvis så ogillar jag vintern men det är svårt att inte tycka om den här, via din kameralins 🙂