Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

29 kommentarer på “Anslagstavla”

 1. Oh my god. Dig skulle man vilja hyra som inredare/pysslare/fixare i hemmet. Det är otroligt fascinerande att se alla dina påhittiga idéer och pyssel men jag får lite lätta komplex, haha!

 2. Jag skrek rakt ut nu. Jag har ju en fin bricka som egentligen är en väggbonad, så hänge finns redan på baksidan. Den är kopparfärgad och jättefin! Jag flög upp ur min säng och sprang och hämtade en magnet. Då kom besvikelsen. Den var inte magnetisk. Buhu. 🙁 Antar att den får vara ljusfat lite till..

 3. det är helt otroligt hur kreativ du är! jag älskar den här idén. och din blogg likaså! har läst sedan jag själv började blogga och det börjar vara tre år sedan eller nåt sånt. du är bäst! varma kramar från finland

 4. Åh! PRECIS detta har jag tänkt. Har bricka och allt! Men däremot ingenstans att hänga upp det hela i min pyttelilla lägenhet. Men sen när jag får ett hus – då skall brickan uppåt väggarna! 🙂

 5. Men du, vilken kanonidé!
  Här har det blivit magnet-förbud när vi bytte kyl i köket, men jag saknar verkligen att inte kunna magneta fast saker… OCH det gav ett skäl att köpa en stor och fin bricka!

 6. Det här måste vara bland de bästa idéer någon någonsin fått! Bravo Clara och tack Clara och det här ska jag lägga på minnet!

 7. Vilken strålande idé!! Jag har en stor gammal fin bricka efter min farmor (jag är farmor själv också). Vill fråga dig: Var köper man magneter i Umeå??

  Tack för din finfina blogg, är en trogen läsare

  Märtha J

 8. Nu tycker jag du börjar repertera dig för mycket, denna bericka har vi redan sett för 3e gng om ja räknat rätt nu. Var något annat också nyligen som du visade för 2a gången med. Vet att du får nya läsare jämt men ändå, lite tjötigt ändå.

  1. Vad synd att du känner så. Det är svårt att hinna producera tre till fyra HELT NYA inlägg om dagen. Jag får skarva lite. Har bara visat brickan en gång tidigare – då utan beskrivning. Annars finns den med i min jultidning men den är det ju kanske en promille av mina läsare som har 🙂