Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

25 kommentarer på “Tvärsöver”

  1. Det påminner mig om när jag var barn och skolan bjöd in alla föräldrarna till julpyssel. De andra föräldrarna gjorde rara garntomtar. Min pappa gjorde en svart garngubbe, en Jul-N…nysvensk? med röd fez på huvudet , rött höftskynke och bred röd mun.

    Jag tyckte den var jättefin och hängde den i granen varje år…det är mer nu som vuxen som jag funderat på vad fröken egentligen tyckte om den där underliga familjen?

  2. Härligt med nya idéer!
    Jag tycker det vore en fin gest om man gjorde änglar av nära och kära som inte finns i vår närhet längre – och skänker dem en tanke och hedrar dem. Perfekt för barn arr pyssla med och samtidigt prata om livet och döden.

  3. En vän till mig gjorde en kristyängel med krister pettersson på och kallar det kristyr pettersson. ROLIGT! tycker jag 🙂

  4. Haha! Det här var det roligaste idag! Inte för att jag skulle kalla vare sig Karl Lagerfeldt eller Kate Moss för änglar, men kanske att de blir efter att ha sett sig själva som kristyränglar!

  5. Haha wow, så läckra! Sådana vill jag också göra! 😀 Kan man inte få besök av Kaiser Karl kan man alltid hänga honom i granen!

  6. Synd att det inte går att lyssna på ett helt program av Pikant så här i efterhand. Eller är det jag som är helt Internet-oteknisk? Lyckas inte hitta åt det i alla fall… skulle vara så kul att höra!