Jul-en

En fin liten jul-en (hur skriver jag egentligen det?)  med snöspray och pumlor är ett bra alternativ för den som inte har plats för en riktig gran. Barrar inte heller vilket är ett stort plus! Själv vill jag ha mycket av allt så jag kör på både gran och en.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Jul-en”

  1. Nä jag var mindre brukade vi få en liten liten färdigpyntad jul-en att ta hand om under december… Jag har inte direkt gröna fingrar så min brukade bara precis överleva december, min syster brukade ha flera stycken eftersom hennes överlevde 😛

  2. åh så fint, så fint.. men det är ju faktiskt en liten gran du har, närmare bestämt en liten sockertoppsgran!

  3. pumlor? jag gissar att det är de små julgranskulorna? bra ord. känns lite som pumor. lite läckra kulor i sina bästa år som vart med om ett och annat… Nu ser de ju dock rätt oskyldiga ut, kanske passar bättre på några stora röda med lite guldglitter, eller de leopardmönstrade på HDK´s julmarknad? Detta är inte menat som någon som helst form av kritik mot ditt språk! pumlor kanske är ett helt vedertaget ord? och annars så uppmuntrar jag språklig kreativitet!

  4. Vi har en jul-cypress! 🙂 Fast den barrar en del, tror den ska stå ute egentligen, men vi har den inne full med mini-julkulor och i en fin julkruka.

  5. Åh det är så fint att ni kallar det “pumlor” i Norrland tycker jag! 🙂 Om jag bara kom ihåg det skulle jag också börja kalla det för det istället för att ta 100 år på mig för att säga “julgranskulor”!