Gifts and treasures

Åh vad det är roligt att vittja brevlådan och hitta fina brev från er! Det är så roligt att läsa vad ni skriver även om jag inte hinner skriva tillbaks. Tack snälla!

Ibland kommer det roliga presenter också. Här är några söta saker som jag fått. Av Erica fick jag bland annat en vacker silverborste med mitt namn på. En rar Göteborgsflicka skickade mig en hemmagjord liten rosettring.Maria hittade en passande tidning när hon städade och skickade den till mig med ett peppigt brev.

Ett halsband och en ring gjorda av gamla skrivmaskinstangenter kom som en present från bloggaren Liza Hermeline.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Gifts and treasures”

  1. Att få privat post är alldeles underbart. I bland när jag budar på tradera känns det som jag får presenter fast jag har betalat dom själv 🙂
    Använda skrivbordstangenter till smycken var extra fiffigt tycker jag.

    Glada tankar!

  2. När ska du egentligen få barn? JAG börjar ju bli övervänt! 😉 Men det är såå kul att ha en alldeles egen lite plutt som man får pussa på hur mycket man vill! Att va med om en förlossning är en underbar upplevelse alla borde få va med om. Bara kom ihåg att ANDAS så kommer det att gå hur bra som helst!
    All lycka!

  3. Tänk vad många fina människor det finns där ute. Det är ju faktiskt alltid lika underbart att få handskrivna brev i lådan, det händer inte direkt varje dag. Halsbandet var särskilt fint och finurligt. Tänk vad härligt att så många människor tänker på dig!