Tuttifrutti

Nu badar huset i sol om dagarna och jag klär mig så vårigt som det bara går. Midjehöga tights, hästsvans och en kort knytblus med platta ballerinaskor till känns sådär femtiotalsfint och enkelt att jag liksom bara studsar fram!

Så ska jag gå klädd hela våren. Punkt!

Och till er som undrat – det är mammatights som jag återanvänder. Just de här kommer från Polarn&Pyret men det finns ju såklart massor av andra bra märken. Och när magen är borta så räcker midjan ända upp under brösten!

Mer tuttifrutti!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

48 kommentarer på “Tuttifrutti”

 1. oj, vilken dröm att ha sån platt mage så kort efter att man burit på ett barn. Trodde inte ens att det var möjligt…

 2. Hur lyckas ni få ett gammalt hus så varmt inne så man kan gå så lättklädd?! Jag har en sekelskifteslägenhet och det är så kallt så raggsockor och tjockkofta är ett måste. Avundsjuk!!! (har kallt på jobbet också…)

 3. ljuuvliga bilder! fortsätt sprida glädje o energi omkring dig clara!

  Tror minsann att Gud lagt ner en riktig Pollyanna i din själ..
  ..en sån där som sprakar och ger liv och färg åt det grådassiga,
  som väljer att se det vackra i människor och ting
  som inte väjer för skuggorna, men tänder ett ljus i stället
  så fylld av kärlek att det spiller över inte bara på de närmaste, utan hela nätvärlden!
  En äkta pollyanna, helt enkelt!

 4. Jag vill också veta vart du köpt tightsen! Precis vad jag letat efter! Går fortfarande i mina mammatights sen jag var gravid i vintras utav den anledningen.. 🙂

 5. härligt! jag konstaterade idag att jag mest har haft svart på mig i flera månader nu, så kan vi ju inte ha det! nu är det jag som drar på mig färgglada saker och så låtsas vi att våren är här!

 6. Vill också väldigt gärna veta var du hittat tightsen. Har letat med ljus och lykta efter såna men inte hittat några som varit tillräckligt höga i midjan 🙂

 7. Tjusigt! Själv går jag fortfarande i mina mammamyskläder. Fick i för sig bebis i torsdags så jag tror nog att det fortfarande är ok…:)

  En sådan härlig kalufs er bebis har! Mysigt.

  Ha det fint och fortsätt njut.

  Mvh/ Helen

 8. Wow – Clara! Du ser helt strålande ut! och vilken kropp!!! makalöst – menar du att du födde barn för några veckor sedan? Syns inte ett spår!
  Sköt om dig!
  kram

 9. Jag gissar på att de midjehöga tightsen är Claras mammatights som hon återanvänder. Smart idé!

 10. Det är bara att grattulera…ni måste ha ett bra värmesystem, eller välisolerat hus sin ålder till trots. Hos oss får vi låna ut koftor och raggsockor till folk som hälsar på. “Man går inte i t-shirt inomhus när man bor i gammalt hus på landet” hävdar vi till vårt försvar… men tji fick vi nu då. Vill man få upp värmen här kan man kolla lite på elräkningen…då svettas man direkt jag lovar!

 11. usch din uppsyn och diskbänksbakgrunden får mig att undra om du inte flirtar lite med mossiga kvinnoförtryckarsnubbar nu…

 12. Jag älskar också känslan av capribyxor och en snajdig knytblus, fluffig svängande hästsvans och platta ballerinaskor. Allra finaste vårstilen!
  Det finns ingen annan tid på året då jag känner för att vara så mycket tonårigt 50-tal som i april och maj.
  Du passar också alldeles utmärkt i det!

 13. Det är nästan som att du står i materiellt solljus. Vilken suggestiv bild. Och ack, så jag längtar tills jag också kan kasta av mig (nästan) alla kläderna!