Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

49 kommentarer på “Favoriten”

 1. Det var en mycket fin väska. Jag, som inte har behov av några väskor önskar nästan att just detta behov fanns. Blir lite svårt för mig att bära den dock.

 2. Clara, och ni andra med bloggar förstås, uppmärksamma gärna det här! det finns ju tusen grejer att kämpa mot på det här området, men att de gör en sådan här nylansering 2011 och desssutom uttrycker sig så otroligt uppenbart om könen och hela grejen är ju faktiskt helt sjukt!

  http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/egmont-kaernan/pressrelease/view/egmont-kaernan-storsatsar-lanserar-tvaa-nya-titlar-under-maj-maanad-626778

  här finns ett upprop att skriva på också: http://upprop.nu/OTZK

 3. meningslös kommentar kommer här:
  jag blir förvånad över detta väskvalet då jag inte trott det var din stil. kul och otippat!
  Jag diggar den inte då jag tycker den ser lite brudig ut men kul!

 4. Ehm… harklar mig lite lätt… men om detta är Luella (på nåt vis kopplat till Mulberry, jag var tvungen att kolla upp, detta är nytt för mig) kostar den då flera tusen kronor? Fin väska men det blir ju lite galet när den kostar flera tusen… Jag dömer inte, utan bara förundras och tänker, tja, har man råd så gör man som man vill 🙂

  1. Man kan ju spara ihop till en. Och en Luella-väska är ju väldigt bra kvalitet kan jag tänka mig och håller lääääänge. Jag tycker inte det är så konstigt. Vissa lägger pengar på teknikprylar, vissa reser mycket och vissa köper väskor.

 5. Men göö jag fattar inte varför folk inte klär sig i mer färger och sån skit på vintern!
  Så fort det blir höst ska alla bli så grå och jävla trista.

  Blir nästan lite upprörd när jag tänker på det. Går inte att få tag på en jacka som inte är vit, grå eller typ mörk mörk lila. Om man inte letar röven av sig vill säga.

  1. jag har två fina härligt röda vinterkappor- inte alls svåra att hitta. 🙂 den korta från Cubus för några år sedan, långkapppan har jag fått från en kompis som är från HM från början.

 6. Tjusig! Min favoritväska är en läderväska som jag köpte på en loppmarknad i Paris. Ganska schysst pris och användbar till allt. Trevlig kväll!

 7. Underbar!
  Förra året letade jag efter något liknande, tom på NK! Men det tittade på mig som om jag var tokig när jag sa att jag ville ha en blommig skinnväska… 😉

  Var är den ifrån?

 8. Men så söt! En sådan där väska man blir glad av att se. Och just därför borde den väl passa alldeles utmärkt i snöglopp och vintermörker.

 9. Väskan är jättefin, men ynka 200 kr, och från Bombay? Är det en kopia?
  Den branschen ska man inte stödja, på något sätt…