I lördags…

I lördags var jag med och pysslade i Go’kväll igen. Och smittade troligtvis ner stackars Ebba med mina envisa baciller. Förutom det var det en strålande kväll! Jag visade saker man kan göra av spets. Bland annat den här fantastiska lampan som bloggaren Calinas knåpat ihop. Kika gärna på hennes blogg – hon gör massa fina saker! Och avsnittet kan man se här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

38 kommentarer på “I lördags…”

 1. Åh vad fint med någon som äntligen gjort den där lampan i en färggrann variant! När jag sett alla vita spetslampor har jag bara direkt känt: Den där skulle man göra med mera färg! Synd bara att jag redan har lampor så det svämmar över…

 2. Åh, en färgglad version av den där fantastiska lampan! Har länge tänkt göra en sådan men det blir liksom aldrig av…

 3. Hej Clara!

  Har precis upptäckt denna blogg: http://abeautifulmess.typepad.com/
  Om du inte har läst den tycker jag att du ska ta en titt. Påminner mycket om din blogg men ändå inte. Tror iaf att du, och säkert många av dina läsare, skulle gilla den.

  Ha en fin dag!

 4. Vilken söt! Ska ta en liten titt på hennes blogg, så roligt med kreativa människor!!

 5. Ja, det där är ju en snitsig lampa! Isabelle HAlling hade knåpat ihop en som var rund som en boll, kanske fungerar på en uppblåst badboll…

 6. Ohhh så fin.

  Och jag som bara missar o missar dina program. Jag lyckades inte se det första, hittade det inte via länken… Försvinner de efter ett tag eller är det jag som ör helt trögtänkt… Kanske så men hoppas jag hinner se detta.

 7. Håller med Helena-Hellys Jul. Mer pyssel åt folket så mycket fint man kan göra själv. Och med Clara som kommer med sina härliga tips blir det ännu roligare.

 8. Ja visst blir det fint med virkade dukar… finns ju så himla mycket roligt man kan göra.
  Tack för bloggtipset, det ska jag genast kika in.
  Kram
  Helena

 9. Hej Clara!
  Jag skulle vilja fråga om nåt helt annat. Jag har en mörkbrun linneklänning som jag tänkte ha på ett bröllop om två veckor. Har haft den en gång förut och tvättat den, sedan har den hängt i garderoben i kanske två år. Men nu när jag tog fram den för att prova märkte jag till min besvikelse att det finns ljusa svettringar kvar under armarna. Inte roligt. Har du nåt bra knep för att få bort dem?
  Tack för en trevlig blogg!

 10. Tycker spets är så himla vackert! Jag gjorde en skål en gång, den blev jättefin men efter ett par dagar sjönk den ihop! Vad kan jag ha gjort för fel?

 11. Du är jätteduktig i rutan och är verkligen naturlig och säker, men du måste sluta säga “absolut”!!!

 12. Älskar allt som har med spets att göra så fick mycket inspiration av dig. Tänkte göra servetthållarna till helgen! 🙂

 13. Det är ju också nått man kan göra med de förhatliga virkade dukarna. Synd bara att de flesta jag äger är i blygdläppslila. Mammas bästa kompis måste ha hittat sådant garn till ett helt sjukt billigt pris för nu har jag fått sådana i julklapp och födelsedagspresent varje åt sedan tonåren. Sist jag flyttade tillät jag mig faktiskt att kasta dem *hemsk människa*
  http://tildaf.wordpress.com/2010/02/06/fula-inredningsgrejer/

 14. Hej Clara, och tack för en härliga blogg! Åååhh, vad inspirerad jag blev av ditt pyssel i lördagens program. Men jag blev dessutom sugen på att börja virka dukar och band själv! Älskar att pyssla med handarbete. Vet du någon bra bok, eller kan du kanske visa själv hur man ska bära sig åt när man ska börja virka? Vilket material som är bäst, t.ex? Vet inte riktigt var jag ska börja….

 15. Ditt pyssel på Go´kväll var jätteintressant!! Tack!!
  Jag märkte inte att du var förkyld!!