Hela tiden, varje dag. StÄr jag och vÀger. MÄttar med tvÄ olika skedar. En för lugnet, naturen, familjen, ledigheten. En för kreativiteten, konstnÀrligheten, mitt yrke. Jag klarar mig inte utan bÄda sidorna. Jag behöver bÄda för att mÄ bra. Efter en rolig kreativ super-ego dag nÀr jag intervjuats och plÄtats för en tidning, behöver jag en familjedag. Bara vi. NÀr lillen och jag gÄr till finaste utkikspunkten och bara sitter en lÄng stund och njuter av höstvindarna. NÀr vi stÄr pÄ bryggan och tittar pÄ vÄgorna och ser plasket efter stenarna jag kastar. NÀr vi brottas i sÀngen och jag blir alldeles slemmig av alla pussar. NÀr jag inte stressar, inte Àr nÄgon annan stans i tankarna. Bara mitt i det som nu Àr.

Idag var en sÄdan dag nÀr balansen funkar, jÀmnvikten stÀmmer. DÄ Àr det underbart att vara.