Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 kommentarer på “Pikant”

 1. Godmorgon!

  Kul med ny programserie – jag har inte lyssnat förr men nu när jag vet vem som ligger bakom programmet skall det bli kul att ratta in radion…

  Allt väl idag?

  Annakarin

 2. Vad kul att ni ska vara ute i skogen! Jag blir så glad när folk tar vara på det som finns i naturen. Hoppas också på nyponsoppan, ska själv ut och plocka av nyponbusken snart men jag har aldrig gjort nyponsoppa.

 3. Hej! Jag var lite rädd för att höra din röst för första gàngen, och jag ska förklara varför. Jag brukar läsa en annan stor svensk blogg, och när jag hÖrde hennes röst första gàngen pà tv blev jag jätteskraj, för hon hade inte alls en rÖst som passade ihop med henne och nu tänker jag bara pà det dà jag kollar in bloggen… men här var det inga sàna problem! sà nu kan jag lungt fortsätta läsa din blogg, OCH lyssna pà pikant. bra!!!

 4. Hej på dig Clara!
  Gillar dig jättemycket! Men har funderat på hur du resonerar när du inte betalar radio/TV-avgiften trots att du medverkar i både radio och TV. Jag vet att du inte har någon riktig TV hemma, men känns det inte konstigt att både tillverka egna och ta del av andras program (via datorn) när det finansieras av att vi alla är med och delar på kostnaderna?
  Men du kanske har börjat betala, så då kan du ju glömma den här kommentaren!

 5. Kul! Tack för tipset.
  Undrar om det finns möjlighet att fixa så att man kan ladda hem programmet via podradio? Så himla smidigt att prenumerera på bra program och kunna lyssna på dem när man vill.
  Ha en trevlig kväll!
  /Maja

 6. Hej Clara!

  Vad mysigt! Jag blev så glad när jag läste detta, och tänkte – “nu kan jag lyssna på det på väg till jobbet”. Men jag kan inte hitta “Pikant” i SRs app? Finns det inte där? Synd i så fall!

 7. Härligt!
  men jag vill ha lite mer information 😛
  Hur förvarar du burkurna med gele? Hur länge kan man står de sig?

 8. Hej fina Clara! Jag blir så inspirerad av dig. Hade missat din flytt eftersom jag så sällan går in och läser igenom bloggarna jag följer och då blev ju mitt feed kocko, det blev bara vitt när jag skulle läsa din blogg. Tur att jag googlade loss lite! Nu ska jag göra allt möjligt fint att ge bort i jul!