Ingen vilodag i sikte

 

 

Det är så fruktansvärt rörigt hemma just nu. Jag blir tokig! Grejer överallt och inte hinner vi städa heller. Jakob tentapluggar, jag har fullt upp med andra projekt och lillen är hos sin farmor. Det är söndag idag men någon vilodag syns inte till.  Ska nog lägga mig och bläddra i ett magasin och glömma bort omvärlden ett slag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 kommentarer på “Ingen vilodag i sikte”

 1. haha låter som en bra idé. Vi renoverar hemma och det är vansinnigt jobbigt med all röra, det blir oroligt i själen också. Men det är bara att härda ut tills det är färdigt…

 2. Jag tolkar det som att Bertils enda anledning att inte städa är att han är bortrest alltså? Hihi, flitig onge det där! Om man prokrastrinerar när man ska tentaplugga är ju förresten storstädning en klassiker, men det är ju bättre om Jakb är disciplinerad.

 3. Tittar man på dina bilder och jämför med mitt hus tycker jag att det ser riktigt städat ut! 😉
  Mitt tips till att slappna av fast man har ett hus som känns upp och ner är faktiskt att gå ut ett slag. Ta en fika med en vän eller något annat mysigt!

 4. Och jag är nyinflyttad….lådor överallt…nu råkade jag hitta en dvd jag saknat i ett halvår i en av lådorna ….så nu blir det inget mer packa upp förrän jag tittat klart.

 5. Bra idé, det är när det är som mest rörigt som det kan vara nyttigt att bara släppa allt för en stund och göra något annat.

 6. Hej Clara! Jag var och kolla efter Veckorevyn idag, för att läsa din artikel. Tänker mycket på dej av någon underlig anledning – trots att vi inte träffats. Det är nog för att du är så himla bra, men kanske också för att du förlorat din mamma.
  …Men jag jag var nog för sen – ingen Clara i den Veckorevyn inte…
  Clara, du får mig att göra så konstiga saker: Köpa veckorevyn, börja se på tv igen och blogga.
  Kul med unika människor!!!!!
  /Anna

 7. Om det tröstar något, kan jag tala om att vi är fler här ute i vida världen som tentapluggar. Som bor i ett hem som är huller om buller och helt upp och ner och bara måste härda ut några dagar till…

 8. Tänkte bara tipsa att dina promarkers håller mycket längre om du förvarar dem liggandes. Tusch i allmänhet förvaras bäst liggandes.
  Om du gillar promarkers så lär du tycka om posca pennor, dem är dock dyra men det kan det vara värt. Posca är täckande pennor. Det är härligt att blanda posca och promarkers då man ritar, ett tips är att börja med promarkers och ta detaljerna sist med posca.
  Finns på konstnärsshopen i umeå, minns inte riktigt priset men kring 40 kronor styck.

 9. Det ser ut att vara ett härligt stök (snygga tyger!), men du kanske inte visar det värsta på bilderna ;-), det är ju ändå en inspirationsblogg du har. Av någon underlig anledning har jag själv någon slags stök-tourettes där jag bara måste blogga om mitt stök och mina tillkortakommanden i allmänhet. Fast det är lättare när man är anonym. Hoppas att du fick vila lite i alla fall.

 10. Aha! Minsann, jag ville bara säga att jag har en prick likadan engelsk tekopp som du – fyndad på loppis för tio kronor! Jag som alltid gnäller om att det inte går att loppisfynda i Stockholm.

 11. ovanligt att få se lite stök hemma hos dig! självklart vill man helst visa upp sina bästa sidor men ibland är det skönt att bara få vara och sluta ge sken av att vara perfekt. lite skit i hörnen har ingen dött av! hoppas du fått en fin helg:)

 12. Stökigt i storlek XXL är det hemma hos oss just nu. Vi gjorde som er och skickade iväg sonen på en weekend bara för att försöka komma ifatt med alla högar vi samlat på oss. Tyvärr räckte det inte och jag börjar undra om jag legat och latat mig i månader för att det skulle bli så här illa?! Ser fram emot lite ordning i hemmet och ro i sinnet.