Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

29 kommentarer på “Tjuvtitt från idag”

 1. Åh vad jag saknar mina fasantallrikar från Gustavsberg nu – längtar hem till Sverige nästan enbart för att få använda dem igen! Kakfatet med koppen på toppen är ju också bara alldeles vansinnigt söt!

 2. Jaa Äntligen! Hoppas du monterar kakfat, vill gärna ha en beskrivning på dessa, har försökt limma ihop olika delar men dessa sitter säkert ihop mycket bättre. Jag sätter mig ihop med soffan och kollar på lörda!

 3. Har du gjort kakfaten själv? Kan du visa hur?
  Tycker att det verkar svårt att borra, och vad ska man ha emellan faten? 🙂 Vad finns det för knoppar att ha på toppen?

 4. Åh! Här är en till som gärna vill veta hur kakfaten är gjorda. Är det Karlskronaservis längst ner? Ser ut som några jag har i skåpet =)

 5. Porslinet är helt underbart!! Programmet kommer jag absolut att se (tack vare tv-nätet!) och påminna mina fantastiska fikastunder i Sverige…
  Det gör jag också varje gång jag läser din blogg och se dina fina bilder och berättelser. Du och din blogg hjälper oss som bor så långt bort att känna Sverige lite närmare 🙂
  Ett kram fråm en katalansk-venetiansk bloggföljare (och neo-mamma också!)

  /Montse

 6. Fick ett sånt fat av min lillasyster, som hon gjort själv och etsat in mina namn i “stången”, i födelsedagspresent förra året. Jättefint! 🙂

 7. Helt underbara färger och kakfatet med koppen högst upp var ju bara för söt hoppas som flera här på en beskrivning hur du gjort den??

 8. Den här bloggen är listad som “POLITIKBLOGG” på Aftonbladets Bloggportalen. Dessutom som en PRIVAT blogg.

  DÅLIG STIL !!

  1. Jasså? Varför då? Det är en privat blogg och den handlar i stora delar om politska frågor. Tex feminism. Men du kanske inte tycker att unga snygga kvinnor kan skriva om sådant trovärdigt?