Slå på

Titta på oss ikväll klockan 18.15 i ettan. Joe Labero i all ära men den som verkligen gjorde mig starstruck var Johanna Westman. Älskade hennes barnprogram som liten.

Ebba var så tjusig i sin gröna klänning. Ihop såg vi ut som Tant Grön och Tant Gredelin. Fast chica. Bara Tant Brun fattades. Och den arga farbrorn. Se här så naturligt vi poserar med porslin. Det är min paradgren.

(Gästartist var den begåvade, coola och alldeles strålande bra Cleo. Tänk vilka kvinnor det finns va!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

46 kommentarer på “Slå på”

 1. Det ska jag mysa till ikväll! Hoppas du bygger fina kakfat med porslinet, det vill jag lära mig att göra! Ha en skön lördag!

 2. Vilket vackert hår du har, Clara! Så har jag aldrig sett det i bloggen. Du ser blomstrande ut i den klänningen.

  Kanske jag kan komma över fjärrkontrollen ikväll. Det är nämligen fotboll samtidigt.

   1. 🙂 Tänkte inte ens på det. Fick se programmet ikväll, tillsammans med min pappa som var över hit en sväng. Jag var mer imponerad än vad han var. Perfekt lördagsunderhållning!

 3. Snälla Clara, säg var du och Ebba har köpt era klänningar! Något av det finaste jag sett!

  1. Min är en gammal från Åhlens och Ebbas är en ny från Gretas. Lika fin i verkligheten som på bild!

  2. Jag spanade just in klänningarna från Gretas. Fina, men svindyra. Kolla in sortimentet på Vila annars. De har en hel del liknande kläder i sortimentet just nu. Tex köpte jag en precis lika gräsgrön tunika för ett tag sedan. 400 kr. Mycket nöjd!

 4. Hurra!Jag som trodde jag skulle vara tvungen att sitta hemma själv utan något vettigt att göra. Kvällen är räddad!

 5. Åh vad glamourig du ser ut! Fint! Skitcool klänning!
  Får streama programmet sen! Är i bangladesh där dom tyvärr inte har svt…
  Ska bli kul att se!

 6. gokvall 😉 har en liten undran utanfor amnet, hoppas det gar bra! 🙂 laser du nansin ketchupmammans blogg (t.ex http://www.ketchupmamman.se/2011/10/barns-sjalvkansla-ska-inte-hanga-ihop-med-deras-prestationer/) – hon har himla kloka reflektioner om barnuppfostran (varvat med himla roliga inlagg) och jag undrar hur dina tankar gar om t.ex Bertil kommer att gillar rosa glittervingar som hennes son, eller du far en dotter som avskyr klanningar och blommiga serviser? vilken roll tycker du din man har som forebild i att “lara/spegla” manligt och kvinnligt – eller handlar det helt enkelt om 2 forebilder att plocka ifran nar det galler att leva som manniska? tack for en lasvard blogg!

 7. plus en till undran – vad hande med din webbshop? finns det nagra julklappstips fran den i ar oxa? 🙂

 8. Hej hej!

  Vad kul det ska bli att få se programmet. Det får bli på svt play dock. Jag tror inte att mina vänner vill titta på det under middagen ikväll…

  Kram och trevlig kväll!

 9. Hej Clara! Jag har följt din blogg länge men det här är första gången jag kommenterar här. Jag var bara tvungen – Clara, underbara clara, tack för de fina tipsen du gav på go kväll och jag håller helt med om det där du sa om loppiskedjor! Kul o se hur du är live – helt underbar. Ps. Hihi jag såg när du spontant ville ta godiset på slutet när ebba pratade haha jag satt och flinade du va så gullig. Fortsätt vara du! Kram

 10. “Tant Grön och Tant Gredelin”? Jag skulle snarare påstå att ni var Tant Grön och Tant RÖD. Gredelin är ju ett annat ord för lila eller violett, men kanske framstod klänningen som mer röd än den är i TV-ljuset? Iofs finns det ju inga sagokaraktärer som heter Tant Röd o det var kanske dem du främst menade

 11. Det är så härligt att se dig Clara!

  Jag funderade på dedär kakfaten.. Om man nu skulle få tag på en porslinsborr, vad ska man ha för nåt att stoppa i hålen? Det ser ut att vara någon form utav stolpinne på dina, vet du vad det är för något?

  1. Stålpinne menade jag såklart! Klantig stavning. 😛 Men vart får man tag på det? Byggvaruhus säljer väl inga som är fina att titta på direkt? Eller?

 12. Trodde ett ögonblick att jag blivit färgblind. Klänningen är röd precis som någon annan skrev. Gredelin är som sagt en helt annan färg; Svårt med färger Klara? haha

  1. Nej den är inte röd. Den är kraftigt lilarosa, men färgåtergivningen är dålig.

 13. Härligt Clara att du är tillbaks i GoKväll där passar du bra roligt med det fina pysslet du visar oss. Till jul kommer jag att ha massor med röda äpplen med ljus i på julbordet som du visade i GoKväll förra gången du var med. Tack för tipset. Du och Ebba var hur fina somhelst två duktiga parhästar som verkar trivas tillsammans. Nu får det bli mer UnderbaraClara i GoKväll.

 14. Vad kul det var att se dig i tv! Men varför stylar de dig så tråkigt? Jag hade velat att du fick vara den 25-åriga (?) Clara istället för att gömma dig i en stor klänning. Kan inte sluta att bläddra i arkiven och se de sexy bilderna på dig i blont hår, rolling stones-t-shirt och jeanskjol, eller i de tighta trikåklänningarna, de sotiga ögonen och mittbenan du hade när du var gravid, eller dina 50-talsklänningar som sitter som en smäck. Mer sånt, tycker jag! Sen kanske inte det passar vare sig Go’ kväll eller din smak just nu, och då reserverar jag mig och håller inne med min åsikt nästa gång! (Tänkte bara att det hade varit synd om du inte får ha på dig det du vill i tv, om det nu är fallet). Pepp till dig för att du är bra i vilket fall som helst!!

 15. Clara, du ser ju precis ut som Peggy Olssen i “Mad Men” när du har ditt hår fixat sådär!
  Tanken har slagit mig förr när jag kollat på serien, och nu när du har håret så, och den fina klänningen är du verkligen lik Peggy.