Pampered

Något av det bästa med att göra tv och fotograferingar är att man blir så snygg! Jag älskar att få håret fixat och sminkning lagd och naglarna omsorgsfullt målade. Speciellt nu när jag oftast är för trött för att orka göra något själv. Man lär sig faktiskt väldigt mycket av att iaktta en proffsig makeup-artist. Så fort jag ids ska jag plocka fram penslarna och se vad jag kan åstadkomma. Under tiden njuter jag av den enorma mängd hår som trollas fram på huvudet när någon stylar professionellt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

23 kommentarer på “Pampered”

 1. Ja, Clara alltså. Har följt din blogg länge och ändå tänkt att vi nog har ganska liknande hårkvalitet ändå, men när jag såg bilderna från programmet blev jag helt förvånad och undrade hur jag hade kunnat tro det! Så fylligt och fint! Verkligen. Så klart att det blir så när man är fixad, men ska allt ge dina hårprodukter en chans i hopp om ett steg i rätt riktning 🙂 Kram

 2. du har en hårväxt i turbofart…det är ju inte länge sedan du hade kort,mörkt….är det två år?

 3. Halloj Clara, får jag fråga om det är en gravid Clara vi fick se i lördagens gokväll?? Inte för att du är tjock eller nåt elakt men får en känsla av att du är det.. Har inte heller varit så många kort på dig på bloggen på sistone…

  1. haha, näe inte alls. Tack och lov. Och med en bebis på åtta månader här hemma orkar jag inte fota mig själv särskilt ofta. That’s it!

   1. I understand! Dock tycker jag att du hade passat så bra med en goding till 🙂 du sköter det så galant! lycka till och fin är du, gravid som icke gravid!!

 4. Fint stylat, har oftast sett bilder på dig i uppsatt hår men det här var väldigt fina lockar. Blir inspirerad till att fixa själv också…men det var ju det där med tiden…

 5. Härliga tider. När du skriver om bl.a. naglar måste jag bara tipsa om ett nagellack jag hittade i helgen när jag besökte Berlin. Märket var Benecos – ett tyskt märke som jag nu skall försöka få tag på här i Sverige. (Någon som hört talas om det förut?)
  Det var “naturligt” nagellack, utan formaldehyd och andra gifter. Provade det direkt och det är t.om. mycket bättre än vanligt nagellack. Det sitter fortfarande kvar, är jätteglansigt och flagnar inte alls. Inget underlack, inget överlack, bara en målning. De hade även smink så jag provade även ett naturligt läppglans med samma princip. Superbra det också. Typ € 4,5 för varje produkt. Nya favoriter.