Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 kommentarer på “Utflyktsmat”

 1. Vad mysigt det där ser ut! Måste bara säga att du har blivit en stor inspirationskälla för mig, sedan jag började läsa din blogg har jag börjat pyssla igen Och dessutom börjat blogga! Så fortsätt blogga för det är otrolig trevlig läsning och jag ser fram emot när du börjar Julpyssla!

  Tack för ett härligt litet krypin! / Linnea

  1. Vad kul! Tack och heja på med pysslet, det är så himla livsbejakande tycker jag. Att göra något med händrna

 2. Min gamla skola ställde in friluftsdagar och skogsvandringar eftersom lärarna tyckte att det var för bökigt. Det är så synd, för jag tror att barn behöver dem mer än någonsin! Själv har jag väldigt romantiserade minnen av hur jag som barn huttrande drack varm choklad och åt mammas kalla pannkakor med sylt i duggregnet. Och det var underbart!

 3. I helgen var jag också på en liten utflykt. Dock blev det inte pinnbröd utan vanlig korv med bröd. Pinnbröd ger mig flashback till när jag var scout. Då grillade vi alltid pinnbröd på hajkerna och utflykterna vi hade.

  Vill ni läsa mer om min utflykt kan ni göra det hos mig. // Kram Richard

   1. Ja, sen rullar du ju upp en degkorv på en pinne och grillar det hela, naturligtvis. 🙂

 4. Åh, var ute i skogen igår och plockade kantareller, då blev det grillad korv med bröd. Allt är ju gott när man äter det i det fria, men det här var ju snäppet vasare =)

 5. Underbart!

  Kika gärna in på min Fotoblogg, SagaPhotos. Har precis lagt upp ett himmelskt recept. Kanske dagens middag? 🙂

 6. Hej! Spelar det någon roll om man använder vilda nypon, eller prydnadsnypon? Funderar på att palla lite av kommunens nyponbuskar i parken… 🙂

 7. Pinnbröd var verkligen favoriten på friluftsdagarna! Utom den gången vi skidat i evigheter genom ett iskallt norrlandsinland, väntat på att elden skulle blir till glöd, äntligen fått till våra pinnbröd utan alltför många kålsvarta bubblor & så visade det sig att vår lärare GLÖMT att packa ner smöret i pulkan… Stor besvikelse!

 8. Mysigt! När jag försöker lyssna på Husmorsskolan i Sverigesradios iphoneapp spelas programmet släktband upp istället 🙁

  Tack för din inspiration!

 9. Åh, det ser ju fantastiskt mysig ut. När man bor istan som jag gör så tar man inte sig ut i skogen lika lätt och man går miste om sådana guldstunder. Tänk vad jag saknar det ofta…

  Tack för inspiration!
  /Anna

 10. Tack för tipset om ekologiska schampoo. Jag sprang å köpte direkt! Måste nog öva lite på att använda det bara. Oj vad det var svårt att tvätta med när det inte löddrar.