Jag är på en så spännande plats i mitt liv just nu. För första gången är jag helt min egen. Ingen chef – ingen som bestämmer över mig. Ingen som försöker utnyttja mig. För första gången kan jag plocka russinen ur kakan och jag väljer med omsorg! Mest kvinnor. Finns så många coola, begåvade kvinnor att luta sig mot och inspireras av om man bara lyfter blicken lite. Jag har får förmånen att lära känna flera av dem. Och jag känner mig så otroligt privilegierad och stärkt av det. För hur långt man än kommer som kvinna sitter alltid en man där i toppen. Jag försöker på mitt eget vis slå mig fri från det.

Den här hösten har varit tung på många plan. Och samtidigt har jag aldrig någonsin varit så jobb-peppad! Det är tufft att våga bli sin egen men jag tror så mycket på mina idéer att jag ryser av obehag vid tanken på att vara ägd av någon annan.  Det fanns en tid då jag trodde att jag saknade sammanhang. En bestämd grupp att tillhöra. Idag vet jag att det inte är så. Jag vill bara jobba med människor som jag själv har valt. Och jag har förmånen att få göra det. Jag kan tacka nej till uppdrag som inte är stimulerande eller uppbyggande. Jag är min egen chef och arbetsgivare. Jag skapar mina egna regler. Och väljer vilka systrar jag vill göra det med.