Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

23 kommentarer på “Tänt vare här”

 1. Åh vad fint och fiffigt. Jag såg inte programmet (får titta i efterhand tror jag minsann), men det där var ju ett toppentips för gamla fina kaffekoppar som inte kommer till användning.

 2. Hej!
  Vad glad jag blev när jag såg att du visade upp allt detta vackra porsin i Go’kväll, och vad man kan göra med det! Jag är också en porslinsälskare, nämligen.

  Dessutom har jag börjat göra ljus i gamla kaffekoppar, till försäljning. Det var så lustigt, för jag gjorde slag i saken för ett par veckor sedan (har tänkt på detta jättelänge) och så vips stod du i TV och visade upp några.
  I vilket fall, så får man gärna besöka min blogg om man vill titta och inspireras, och kanske till och med köpa en kopp eller två.
  http://sofiesblommor.blogspot.com/p/bestall-mina-ljuslyktor.html

  Jag ber om ursäkt för smygreklamen, men jag kunde inte låta bli.
  Tack för bästa bloggen Clara!

  Kram Sofie

 3. Åh, så fiffigt. Själv vågar jag inte ha ljus framme eftersom jag har fyra katter som inte verkar fatta (trots brända morrhår) att det inte är någon bra idé att lukta på ljus. 😀

 4. Kopparna är jättesöta, tänke i förra vecka när jag gick i second hand affärer att det finns så många söta koppar som jag skulle vilja ta till vara på men hur?
  Det här är ju perfekt =)

  Tack för en bra blogg!