Bra

Idag har varit en vansinnigt peppig dag. Vaknade av att Jakob sa – gå och lägg dig i gästrummet och sov ut så tar jag lillen! Sedan har det hänt två fantastiska saker idag. Två saker jag drömt om länge. En sak har jag gjort under dagen, en annan sak har jag bara kommit på spåren. Blir båda verklighet kommer jag bli så glad att jag skiter i brallan.

Men nu orkar jag inte ett dugg mer den här dagen. Nu tar jag kväll och ser sista avsnittet av senaste säsongen av Mad men. För 3e gången.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

25 kommentarer på “Bra”

 1. Clara, du får inte skriva så! Har man sagt A måste man faktiskt säga O. Ja blir ju så nyfiken på det roliga du gjort. Ja vill veta 🙂 jaja jag gläds åt dig i alla fall.
  Tack för den finaste blogg ja vet! Kram!
  Ps har du nått tipps på en bra pysselyidning inför jul? Ds

 2. Gaaah, du kan ju inte säga a om du inte tänker säga b 😉 .. men men vi får väl veta tids nog vilka två fantastiska saker som hänt dig i dag.

  Skönt med lite extra sömn på morgonen, sånt är så himla mycket värt när man har små barn..

 3. Men människa! Att hålla oss så på halster på detta sätt :). Ska bli galet spännande att se vad du nu har hittat på. Alltid lika roligt med dina små projekt!

  KRAM

  // Inredningsfrun

 4. Hej Clara! Grattis till vad-det-nu-är du gjorde idag. Får man önska ett inlägg? Mitt tredje barn är nu snart 5 mån. Jag gillar dina mattankar, allt från eko och närproducerat och framförallt hemmagjort. Jag undrar vilken mat du började ge lille sötnosen och när. Kommer ihåg ett inlägg om mos med persilja. Googlade på hemmagjord välling och tycker det är så osympatiskt, tråkigt och hemskt att det dräller av kommentarer i stilen med “skulle inte våga göra egen mat för då saknar den vitaminer/järn..” bla trams. Att man är tror att en industriproducerad kemikalisk röra är bättre än det bästa man kan göra själv! tack

 5. Åh, vad härligt det låter! Hoppas du får bli skit-i-brallan-glad, haha!
  Jag har också haft en jättehärlig dag och fått mycket gjort. Sådana dagar lägger man sig utpumpad och med ett leende på läpparna – de är de bästa!

  Din blogg inspirerar till fler sådana dagar! Tack!

 6. Vad spännande! Berätta snaaaart! Jag blir själv sjukt inspirerad av att folk förverkligar drömmar. Keep up the good work!

   1. Jag har alltid undrat… Undra om Clara laddar ner serier… Trots att vi inte får det så gör nog de allra flesta det…

 7. Du skriver ofta att det är så mycket spännande som händer, men ibland undrar jag vad allt är! För visst får vi på bloggen inte veta allt vad du sysslar med som frilansare?

  1. Jadu, det mesta spännande som händer ligger ofta ett år bort i tiden! Så tyvärr kan man inte säga så mycket. Men det som hände idag kommer ni definitivt märka av om det slår in =)

 8. Låter onekligen spännande! Hoppas allt går som du vill/det ska! ..men för att få lite mer mode till livs – att du har nya spännande inlägg är jättekul o jag tänker inte klaga! men mode är liksom…ja, mode! – så läser jag Mia Anderbergs blogg http://miaanderberg.wordpress.com/ för att få den där modeinspirationen som jag behöver en dos av varje dag :-).

 9. ah vad jag onskar att du sprutade ut inlagg minst tio ggr om dagen, men tack for att du gor det overhuvudtaget och sa ofta anda!

 10. Jamen, jag vet… Visst får vi vänta ihjäl oss på nästa såsong av mad men! Outhärdligt!