Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

25 kommentarer på “Tygtips”

 1. Mmmm! Även om regnet och blåsten vill visa på annat så känns det att våren är på G.

 2. Och jag som precis är hemkommen från Olssons Tyger. Detta fanns som sagt inte i butiken, synd, för jag hade gärna köpte ett par meter.

 3. Så fint! Ska nog beställa ett par meter på en gång. Jag har letat snyggt tyg att sy ett spjälskyddsöverdrag med och detta passar ju perfekt!

 4. Min mamma har det till försäljning i sin butik 21:ans tyger, jag har själv haft det som köksgardiner! Mycket glatt och trevligt. Mamma finns i Vadstena för dom som håller sig i södra Sverige och vill känna och klämma innan de köper, men hon kan nog skicka hon också även om hon är långt från web-baserad.

   1. Jag var i butiken igår och då hade det tagit slut (men hon hade beställt ett nytt och liknande), men hon har väääldigt mycket annat fint! Hon finns på Storgatan 21 i Vadstena och på eniro finns telefonnummer!

 5. Hej Clara, jag såg på din facebook att du efterlyste vad folk ville läsa om, och jag har ett önskemål! Jag tycker att det är så himla inspirerande när du skriver om din tro, jag är själv lite “smygkristen” men varenda gång du skriver något om Jesus får jag liksom en liten spark i baken och tänker och känner efter lite extra. Sån himla häftig känsla! Tack!

 6. Åååh.. blev så glad när jag såg detta inlägget. Men vet inte m det redan kan ha tagit slut eller om länken inte funkar..? För jag får minsann inte upp något tyg 🙁 Jag som verkligen ville haft till mitt sommarkit till köket…

 7. Jag önskar att jag kunde pusta ut och vila lite – sedan när min uppsats inte laddas upp på kurswebben i tid skylla på att jag behövde vila lite. Sedan när CSN ringer och frågar varför jag inte examinerat min senaste kurs och undrar vad jag sysslat med istället(jobbat…) säga att jag behövde en stunds vila. Sen när jag inte alls förstår någonting av vad de vill att jag ska svara på, trots att jag läst på så mycket, så mycket – på tentamen framför mig, luta mig tillbaka och vila en stund.

  Sedan plötsligt är jag 25 år och med skulder upp till öronen – och arbetsgivaren undrar vad jag sysslat med de senaste sex åren, då betygen tryter och omtentorna överlappar varandra(och ett program som egentligen skulle tagit 4,5 år – tagit 6 år) – ja, då skulle jag kunna svara att jag vilat däremellan. Så skönt det var!

  Tänk om det vore så skönt att jag inte behövde träna(jag lever ju ohälsosamt och blir fysiskt svag annars), jobba(CSN skapar inga juristkursböcker), åka hem så ofta som möjligt(annars sliter jag ju ut mig själv säger mamma), skapa ett kontaktnätverk – genom att ständigt socialisera och umgås med bekanta, läsa böcker(för det är ju det jag egentligen brinner för) och pussa lite på min pojkvän(för vi behöver ju också kvalitetstid) – utan bara vila ut lite. Inte stressa. Ta det lungt.

  Kanske är det så enkelt att det är lugnet som gör mig stressad – för att jag vet att jag inte kommer undan allt det där andra som faktiskt gör mig stressad och som kan göras någonting åt. Allt det där som bara MÅSTE göras.

  Suck.

 8. Det blå tyget är redan slut, men de hade ju massa andra fina tyger på rea, såg jag. Finfint.

 9. Det är jätte fint det tyget. Köpte ett liknande på Stoff och stil. Kanske fortfarande finns kvar om det nu har tagit slut i andra affären 🙂

 10. sånt dundrans fint tyg!
  din blogg inspirerar på alla sätt och alltid när jag drömmer mig bort till att bo i ett gammalt hus med min sambo och vår hund tänker jag på ert hus. det är så vackert, personligt och mysigt. om jag skulle fått ett sånt hus i julklapp ödsligt fint ute på landet hade jag flytt storstan alla gånger och flyttat in! men drömma går ju..