Jag vet inte vad som har hänt, men sista tiden har det kommit så otroligt många otrevliga kommentarer. Om alltifrån barnuppfostran till hur jag ser ut och klär mig. Både kommentarer som är som små små nålstick, till rena knivhugg. Det finns en bitterhet bland många som kommenterar som fullständigt dränerar mig på energi. Jag förstår mig inte på det. Hur kan man vara så elak som människa? Aldrig att jag skulle skriva till någon det vissa av er skriver till mig. Hur lever ni med er själva?

Jag orkar i alla fall inte blogga under dessa premisser utan har beslutat att radera alla kommentarer som på ett eller annat vis är otrevliga eller gör mig ledsen. Nätet är en fri plats och gillar ni mig inte så är ni välkomna att uttrycka det – på Era Egna Bloggar. Aldrig i livet att jag tänker låta er använda det forum jag byggt upp till något vackert och fint – för att sprida er dynga. Det här är inget fritt demokratiskt forum. Det här är en plats där jag låter er titta in och se en liten liten del av mitt liv. Det är en ynnest, precis som jag tycker att det är en ynnest att titta in på andras bloggar. Ni som missbrukar det förtroendet ber jag högaktningsfullt dra åt helvete.