Förra veckan när jag var på säljdragning på Bonnier såg jag ut såhär! I min fina loppisfyndade fodralkläning med peplum-midja!

Sitter som en smäck sedan Anna ändrade några sömmar.

Armbanden har Anna gjort och skorna köpte jag på kalasrea. Kostat något kring 3000 i originalpris fast jag fick dem för halva reapriset. Det är de dyraste skor jag någonsin haft på fötterna. Nej förresten – det stämmer inte. De dyraste skorna jag haft var Charlotta Flinkenbergs Louboutins som jag lånade till en plåtning.

Just den här modellen på toppar finns det gott om i butikerna just nu. Både Lindex och H&M har toppar med den sk. peplum-midjan. Dock har jag inte sett så många klänningar med samma stuk. Jag gillar det i alla fall skarpt då det accentuerar midjan men ändå låter magen andas och puta lite som den vill under “kragen”. Jag ska låta Anna rita av mönstret och sy upp ett gäng till mig i fler färger.