Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

42 kommentarer på “Tänker på”

 1. hahaha så roligt att du kände dig tvungen att betona att vagnen är lånad! den passar liksom inte in i “clara-bilden” eller hur? (:

  1. tror det snarare beror på att hon annars hade fått en massa nyfikna frågor, lika bra att säga som det är med desamma=)

 2. Nej vagnen kändes inte som du precis. Men det fick ju en förklaring. Fina bilder. Fina solglasögon!

 3. Jag gillar den nya stilen din syster formar in dig i, de kläder du visat upp passar dig så bra! Hoppas du trivs i dem med.

 4. Du med dom läckra kläderna solglasögonen lilla Bertil och vagnen. Det ser ut som du strosar omkring i NewYork. Härliga bilder vagnen passar dig perfekt. Du är så vacker.

 5. Åh, lite hopp om vår är vad som behövs idag. Riktigt grått har umeå varit idag. Men jag försöker tänka att regnet iallafall gör snön tunnare och bilen på parkeringen snäppet renare!

 6. Åh det är en sån vagn vi har köpt till vår knodd i magen.
  Clara vad tyckte du om den ur “stads synvinkel”? Vi bor centralt i Stockholm och flera har rekommenderat den men lika många verkligen avskyr cityvagnar.
  Den verkar i alla fall passa våra behov här i stan.
  Kram

  1. Jag hade en som extravagn-i-bilen förut då jag liksom Clara gillar sjukt stora retrovagnar. Den är bra i stan men mycket dåliga köregenskaper i oplogad snö, på grus och på landsväg med normal avrinningslutning. Så är du mest i city funkar det. Fast inte till shopping, för litet packutrymme till det, men typ ppromenad i

 7. Jag håller med om att din nya stil passar dig toppenbra! Vart har du fått tag på klänningen?

 8. Va bra du passar i mittbena, supersnyggt!
  Vilken tur man har att vi lever i en digital värld och kan på så rätt få massor av härliga minnen i bildform. Tog ju lite längre tid när man behövde lämna in rullen för framkallning.

  Ha en bra dag 🙂

 9. Hade jag fått syn på dig i min hemstad Borås hade jag alla gånger av hundra kommit fram och hälsat. Du är så otroligt grym och skriver så bra och inspirerande! Tack

 10. När jag kollade på bilden tyckte jag det såg så himla bekant ut… Tänkte att finns verkligen East i Umeå? Så insåg jag ju att det är Borås! Och så fick man lite hemlängtan…

  För övrigt är du är skitsnygg!

 11. Gaah, jag hoppas alltid på att få se dig när du är här i Borås men hittills har det bara blivit en gång! Jag har nästan sprungit in i din syster ett par gånger dock och blivit lika starstruck varje gång haha! 🙂

  Din “nya” stil är riktigt grym förresten!