Skövde

Igår var jag som sagt i Skövde och föreläste. Det var otroligt kul och lyckat och jag träffade så många fina människor. Efteråt kramades jag med eminenta Gaymasen och Spiderchic som var där och peppade. Mycket mycket trevligt! Tack för all fin respons.

Just nu ligger jag på sängen och arbetar och syrran sitter vid skrivbordet bredvid och jobbar. Vi håller på att förbereda vårt gemensamma projekt inför sommaren. Kommer bli fett som fasen!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 kommentarer på “Skövde”

 1. Tack vare ett samarbete mellan UNICEF och Apotek Hjärtat kan du nu publicera ett blogginlägg som vaccinerar 95 barn mot stelkramp!

  Skulle verkligen vara toppen om du ville använda din blogg till att dels hjälpa till, dels sprida ordet om denna kampanj! Läs mer antingen på min blogg eller här: http://unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

  PS. Tack för en underbar blogg, den har verkligen gjort skillnad för mig 🙂

  1. Du… vi är jädrigt härdade båda två vad gäller småglin och deras ljud… Du störde då definitivt inte oss!

   Kul att du kom 🙂

   Annakarin

 2. Låter spännande, undrar vad det blir 🙂

  Gjort en liten reflektion här senaste tiden när det gäller reklamen…känns lite som du upshiftar på den punkten.
  Hoppas att det stannar vid annonserna så att det inte blir som så många andra bloggar med köplänkar i parti och minut.
  Du är bättre och större än så Clara.

  Kram Mrs G

  1. Jag skulle vilja säga att ju fler annonser bloggare har i högerspalten, desto mindre reklam förekommer i inläggen. Och det är ju jättebra!

   1. Ja det håller jag med dig om.
    Tyvärr finns det dock flertalet som har både och.
    Reklam är helt ok för min del så länge man gör skillnad på vad som är reklam och “det skrivna ordet”.
    Budskapet.

    Jag gillar verkligen din blogg så som den är idag Clara.
    Fortsätt så!

    Kram Mrs G

    1. Fast… nu är ju Clara inte en av de bloggare som håller på med smygreklam. Eller särskilt mycket öppen reklam i inläggen heller, för den delen. Så det känns ju lite onödigt att be henne tänka sig för när hon inte ens visar tendenser till att börja ha reklam i varenda vrå.

     Jag håller för övrig med dig angående reklammängd i bloggar. Är det för mycket i för många olika former slutar jag helt sonika läsa bloggen. Men så som de allra flesta bloggare har det (Clara m.fl.) ser jag inte problemet.

 3. Spännande med nya projekt, kommer du ha fler föredrag under våren? Fick reda på detta med för kort varsel för att kunna fixa barnvakt! Underbart med Bertil som klippdocka förresten, sjukt bra ide=)

 4. Clara! Jag följer din blogg dagligen och älskar den! Men vi får aldrig veta något om din man! Kan du inte berätta lite? Åtminstone varför du inte nämner honom? Du skriver mycket om jämställdhet, hur ser uppdelningen ut hemma hos er? Kram

 5. Det var jag som hälsade på dig på tågstationen i Skövde! Den där lilla tjejen som sedan sprang till bussen. 🙂

  åh, kan du inte kika in min blogg 🙂

 6. Hej! Det var jag som var med när du blev intervjuad av tidningen! Äntligen hittat hit! Like your blogg 😉