Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

37 kommentarer på “Hönapöna”

  1. Fina bilder! Jag avskyr de bilder där tjejens (detta gäller nämligen enbart när personer av honkön avbildas) näsa, suddas ut eller förminskas eller knappt markeras. Näsor betraktas som okvinnliga attribut och vem vet, snart kommer väl den trenden gå så pass långt att vi flicks börjar operera bort dem.

 1. Jag såg porträttet med hönorna på Annas blogg, så superfin! Älskar hennes bilder med djur intill ansikten 🙂 Grattis i efterskott förresten! /Carina

 2. Fin! & grattis på födelsedagen.

  Hittade kampanjen For Fair Sex på nätet och eftersom jag tycker det är så viktigt att sprida deras budskap – bort med trafficking och sexslaveri – så vill jag dela med mig av deras blogg. Ta en minut och kika in om ni vill!

  http://www.realstars.eu/blogg

 3. Villken lycka att ha såna duktiga kompisar. Båda bilderna är så härliga höntäckningen får du sätta upp i hönshuset, när du har det klart.

 4. hej!
  de få vänner jag hade har skaffat barn och de har inte samma tid för att träffa mig längre. de hör aldrig av sig spontant. jag har blivit ensam, väldigt ensam. vad gör man?

  har blivit isolerad, passiv. stundtals så sprudlar kreativiteten, men jag känner mig så ensam.

  1. Vad ledsamt att läsa din kommentar. En liten tröst är väl att detta fenomen är väldigt vanligt i dagens samhälle, så det finns nog många som känner som du.

   Det enda man kan göra är att ta tag i det, skaffa nya vänner! Internet är ju ett ypperligt verktyg för det 🙂

 5. Oj! Övre porträttet var även väldigt likt Brita Zackari, som bla bloggar för Nöjesguiden.