Flugsvampen

Nu är jag hemma efter några dagar hos min mormor och sedan en sväng förbi Stockholm med en föreläsning under fredagen.

Idag har jag en miljard mail att svara på och hundra arbetsuppgifter att ta igen. Det är bara att sätta igång. Hoppas ni har en fin helg

(Klänning second hand och kavaj från H&M)

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

51 kommentarer på “Flugsvampen”

 1. Supersnygg klänning!
  Jag blir glad av prickar 🙂 Igår shoppade jag en knallröd jacka. Den hade ett alldeles underbart foder; rött med vita prickar, så det var lite humor att du visar denna klänning idag!

  1. Visst blir man! Rött och prickigt, två riktiga energikickar!!
   Clara du är smashing som vanligt.
   Själv är jag brun som en sork idag, men det är inget att göra åt nu 🙂
   Har iallafall köpt två bikinis idag varav den ena var prickig från Panos.

   Kram Mrs G

 2. Tänkte bara säga att du är min förebild. Har faktiskt aldrig i hela mitt liv haft det innan. Men du är så otroligt cool och underbar(aclara).
  Tänkte bara säga det.

 3. Jättesöt klänning! Ser att du har precis såna skor som jag varit på jakt efter ett tag. Var kommer dom ifrån? //Emelie

 4. Tack för igår, ni var inspirerande som vanligt! Och kul hinna växla några ord IRL också. Hoppas det går bra med jobbandet och du får känna dig ledig sen!

 5. Det är en sådan modell som klär dig mindre bra. Klänningar med smal figursydd kjol är mycket mera klädsamma på dig. Modeller med vidd i kjolen gör att man ser bred ut över höfterna (även jag) och vem vill nu det?

  1. Jag vill väldigt gärna se bred ut över höfterna. Jag har breda axlar och timglasformad kropp så det klär mig väldigt bra. Jag känner mig “kvinnlig” och rejäl och brukar göra mitt bästa för att förstärka dessa attribut. Jag ber dig vänligt men bestämt att sluta försöka applicera dina skönhetsideal på mig.

   1. Ok, förlåt så mycket då! Det är alltså meningen att alla ska prisa dig när du lägger ut dina outfits.

    1. Det är inte första gången du påpekar vad som klär mig och inte. Kanske är det en ovana du har att kommentera vad folk i din närhet passa i och inte? Jag uppskattar det i alla fall inte och föredrar, precis som du säger att folk (om de överhuvudtaget måste kommentera hur jag klär mig) säger någonting uppmuntrande.

     1. Kvinnligt vacker är du, man bara myser när när man ser såna fina bilder där kvinnligheten kommer fram. Inte många ser man idag så kvinnligt klädd. Du har god smak.

    2. Det finns en lång räcka av lägen mellan att “prisa” och “kritisera”-någon av de passar säkert. Eller så låter man den kommentaren få förbli oskriven.

     Clara: frågar du mig ser du fräsch ut. Inte min stil på klänning men du kan bära upp den:)

   2. Bra rutet! Man ska ha det man känner sig vacker i, för då är man vacker. Har, precis som du, en kropp med former – och är damn proud of it!

  2. Varför vill du inte se bred ut över höfterna? Skäms du över att vara kvinna eller? De flesta kvinnor i världen har breda höfter eftersom det är så kvinnor är skapade och det är inget fel med det, helt naturligt! Vill du hellre ha spinkiga höfter som en man?

   1. Nej, jag vill inte se bred ut över höfterna och det är inte många kvinnor som vill det. Jag är en vanlig 36:a och naturligt smal utan att vara spinkig som en pojke.

    Ni tittade väl på Project Runway och Michael Kors som kritiserade en designer för att dennes klänning gjorde modellen bred över baken: “No woman wants that”.

    1. Har du inte hört talas om Beyonce, Jennifer Lopez eller Kim Kardashian? Det finns massor av kvinnor som vill ha både breda höfter och stora rumpor. Och som bär sina kurvor med stolthet.

  3. Jag skulle nog vilja säga att Clara bär upp den där typen av klänningar väldigt galant, inte minst eftersom hon är så lång och smal.

  4. louise: att kommentera vad andra passar i och inte är ett jättebra sätt att ge någon komplex. Sådana kommentarer ger man bara om personen verkligen frågar efter det, och kanske inte ens då.

 6. Så grymt snygg då är. Blir glad när jag ser din “flugsvamps” klänning. Inspirerad till att våga lite mer vad gäller kläder. Ska försöka plocka in lite mer färg och form i min garderob.

  Tack för en underbar blogg med masdor av inspiration och fina tips!

 7. I love your dress! Very cute!
  Polkadots are cutes ever. I have one green polkadot dress from Joules.
  I think you would like that brand, if you don´t know it yet? Very cute clothes from England. =)
  Have a great day!

 8. Snyggt! Men jag vill ju veta var örhängena är ifrån också? smyckesälskare som jag är.
  Jag har alltemer börjat gilla prickigt, kanske är din förtjänst Clara. Man blir glad av det!