Bloggforum

Nästa söndag är det Bloggforum i Göteborg, anordnar gör Frida med bloggen Trendenser! Jag föreläser tillsammans med Frida och Annakarin och utöver det kan man under dagen lyssna på  tv-kocken Monica Ahlberg, Blondinbella och designern Stylein.

100 bloggare är specialinbjudna men ett begränsat antal biljetter för allmänheten släpps även och här hittar ni information till hur man kan förhandsboka en sådan biljett! Jag tycker att ni ska pallra er dit! Tror att det kommer blir en riktigt bra söndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Bloggforum”

 1. Oh how great!
  We don´t have similar things which are that big here in Finland. I mean among bloggers. Blogging is little behind here in Finland, I think.

 2. Hej ..det låter ju som en kul grej men var hålls detta event i Göteborg??? står bara i centrala gbg. Sen undrar jag om det är för sent för bloggare att anmäla sig??..jag driver bloggen inredningsvis.se, en blogg om inredning & inspiration.
  Tacksam för svar.

  LOVE Maria på inredningsvis

  1. Hej Maria
   Vi har inte skrivit ut var i Göteborg arrangemanget äger rum eftersom föranmälan krävs för att vi ska kunna ordna fika, mat och logi till alla som kommer. Vill du som bloggare vara med är det ett tvådagarsevent söndag + måndag, maila mig för mer info! Vill du bara komma på söndagen som åhörare så kostar biljetten 250 kr för en heldag. Anmälan görs då till: bloggforum2012@trendenser.se

 3. Åh, nu börjar jag nästan gråta. Har väntat så på att denna föreläsning ska komma till Göteborgstrakten. Men vi har 2-årskalas för Vår älskade Isis planerat och inbjudit till på söndag, det var då alla kunde komma. Försent att ändra nu. Vill så gärna göra mer av min blogg. Just nu tvingas jag arbetsträna med något jag kom på för 10 år sedan att jag inte vill jobba med. men jag måste göra det för jag blir snart utförsäkrad. Helst skulle jag skriva och blogga en massa för då mår jag bättre. Men nu är jag i en sån osäker situation i livet att jag har svårt att få till bloggen som jag vill att den ska vara. Försöker ha en blogg som inspirerar andra till att må bättre, njuta av livet, göra kreativa saker, skapa en bättre värld etc. men behöver verkligen inspiration för att våga tro att det kan bli något och ha orken. Skulle så gärna vilja hjälpa andra som mår dåligt och därigenom mig själv. Och satsa mer på mitt silversmidande som jag älskar. Jag behöver inspiration. Snälla Clara, ni kan väl föreläsa i Göteborgstrakten snart igen? och säga till lite tidigare innan nästa gång? Snälla? Jag behöver lite mer hopp här i livet.

  1. Jag kommer tillbaka! Jag lovar. Kanske redan i höst. Om inte till Göteborg så till någon stans just utanför! Kram på dig och heja på med allt du gör!

 4. Lycka till och välkommen till vår finfina stad=) Hade gärna varit med men en härlig möhippa står på planeringen den helgen;P

 5. Jag har blivit inbjuden till hela helgen och ser verkligen framemot att höra dig prata Clara! Jag tror verkligen att det kommer bli två super inspirerande dagar 🙂

 6. Åh, ser så fram emot all kommande inspiration i GBG!! Och speciellt premiärföreläsningen med den Norrländska super-trion!

  Ses!
  Kram Lina – Västerbottning i exil i Sthlm;-)