Sommar med systrarna Von Sydow

Jag är väldigt nyfiken på Ebbas senaste bok som hon gjort tillsammans med sin syster Amy. Oerhört fina bilder och en riktigt bra grundidé med menyer för sommarens alla högtider. Ska definitivt slå till på den! Formen ser dessutom väldigt fin ut. Jag är otroligt nördig med form nu när jag gör egna böcker.

Tycker att det är väldigt smart att jobba ihop med sina syskon när man bor en bit ifrån dem  (som både Ebba och jag gör – även om det i Ebbas fall är hundra gånger längre). Då får man ytterligare en anledning att ses.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

21 kommentarer på “Sommar med systrarna Von Sydow”

 1. Mm ja det känns som en riktig härlig sommarbok 🙂 En sån där som man sätter sig med en varm skön dag, ute på altanen med frisk dryck i glaset och fötterna på en pall eller tårna skönt i gröngräset… Hm, måste nog kolla in den jag också.. haha!

 2. Det är också en jättebra sak att ni som är trendsättare, för det är ni verkligen, gör böcker, det höjer bokens status och ser till att bokformen fortsätter att leva. Inte för att bok-konsten som så kanske är hotad, men allt är ju väldigt digitalt idag. Sagt från en äkta bok-tönt. <3

 3. Ser ut att vara en jättefin bok och jag gillar verkligen Ebba. Men kan bara inte låta bli att störa mig på att boken har nedryckaren “syndigt gott för vardag och fest”. Jag hatar grejen med att skuldbelägga matätande, allt ska vara så “syndigt” och man ska “unna” sig. Nej, det låter inte bra, tycker jag. Ungefär som att man jämt och ständigt ska skämmas när man äter något gott.

   1. Precis vad jag också tänkte, när jag läste titeln, att den inte var helt bra. Annars ser den trevlig ut.

 4. Fyra duktiga systrar tänker då på dej Clara och din syster Anna, Ebba och hennes syster Amy. Ni fyra har många likheter, du och Anna har väl också något på gång likaså du och Ebba har jag för mig. Hoppas jag har rätt boken kommer jag att köpa.

 5. Fick nyss sms från Posten att nu ligger mitt alldeles egna exemplar av denna och väntar på att bli upphämtad av mig. Jippi!

 6. Sambon fick den som recensionsex och vi har lagat vår valborgsmässomiddag från Ebbas och Amys recept. Kanonbok!

 7. Hej Clara! Vad glad jag blir att du skriver om oss 🙂 Tack! Du får rapportera vad du tycker om boken. Håller med dig om formgivningen, Ebba och jag petade så mycket fram och tillbaka tillsammans med formgivaren och man blir verkligen detaljfokuserad när man håller på… Ett sånt roligt projekt!

 8. Är grymt sugen på att köpa boken. Såg ngn intervju med dem nu i helgen, minns inte vilken tidning, och där fanns ngt om deras morotskaka, men också ngt spännande med choklad och banan.

  Skönt med en bok där man faktiskt får äta utan dåligt samvete och slipper tänka på kalorier hela tiden.