Purpurfärgen

I helgen är jag hos Anna i Borås och jobbar häcken av mig med ett av våra gemensamma projekt! Superroligt och inte alls särskilt jobblikt.

Nu är det i alla fall hög tid att njuta av alla blommor och träd och buskar – nästa vecka tar jag semester och det ska bli så förblånat skönt. Tänk att det blev sommar tillslut? Jag hade nästan uteslutit det. (skor Hasbeens, klänning och glajer loppis, kappa Weekday)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

45 kommentarer på “Purpurfärgen”

 1. Jamen du är ju så läcker Clara, som en sommarblomma hela du!!! Spännande uppdrag hela tiden och ni är så fina ni tre bloggtjejer! Läckra bilder hemifrån dig, både utomhus och inomhus och vilken dösnygg tapet på toan!!! mari.

 2. Visst är det gött med semester! Dock lite spännande vad det är ni har för er, du och syrran 🙂
  kramelikram
  Fia

 3. Vad förtjusande du ser ut, Clara! Som en extra ros ibland de andra blommorna (även om de inte är rosor). Skorna är jättefina. Jag har själv ett par från Komstad-skor, replica från förr.

 4. Du är så snygg att det är löjligt. Så skönt att några av dina jobb inte känns jobbaktigt, för vad jag har förstått så jobbar du ganska mycket. Inget fel med det, men jag hoppas du slappar och har “strosaruntihusetipyjamas”dagar också. 🙂

 5. Clara, jag lyssnade just på ditt sommarprat och vill bara säga; vad bra du är, tack för att du finns! Har skrattat till och fått tårar i ögonen om vartannat. Du inspirerar verkligen till att våga göra det man vill och vänder på saken när andra säger att det inte går. Du är grym!

 6. Tänk att jag missar dig varenda gång du är här! 😉 Njut av söta Borås och av tanken på din kommande semester! Det ska jag göra i helgen tänkte jag..

  1. Villken härlig tavla din syster Anna gjorde i unga år. Den skulle man inte säga nej tackt till. Konstnärer är ni båda.

 7. Clara! Har du köpt den klänningen på beyond retro i Stockholm? Jag provade den (tror det är den) i måndags, men den satt inte så bra på mig. Knasigt!

 8. Såg att den snygga kappan var från Weekday. Är den från denna säsong så man kanske kan få tag på den?

 9. Såå underbart med alla blommor och buskar, gäller att passa på och intemissa njuta när det blommar…
  Och plocka blommor, så ro givande.. puss

 10. Åh bilderna är så fina!
  Älskar mina swedish hasbeens i brunt men dina röda är så fina, borde skaffa fler färger.
  Kram