Smäck

Jag är verkligen ingen byxtjej men när jag hittade dessa blommiga byxor från Moschino för 30 kronor på en loppis var jag tvungen att chansa. Älskar ju blaffiga mönster som är lite tacky sådär. Sitter som en smäck och är riktigt sköna.

(Jeans, blus, skor: second hand)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

61 kommentarer på “Smäck”

 1. Jag förstår inte hur du gör!! Vilka FYND!!! 😀 Berätta! Går du regelbundet på loppisar? är det olika varje gång? Hur många nitar blir det innan det “rätta” plagget dyker upp? Letar du genom varje hängare i timmar, eller blir det bara en huxflux lyckoträff? JAG VILL VETA! 🙂 🙂 🙂 🙂 Brukar själv spana på alla möjliga loppisar, men inte gör jag lika många underbara fynd som du, kan du inte berätta hemligheten?? 🙂 🙂

 2. Alla byxor gråter över att de inte får visa den där fenomenabelt assnygga röven. Clara, ha mer byxor, säger jag lite snällt inte alls befallande. Men oj, vilken rumpa du har 🙂

 3. Vilka härliga byxor, snygga!! Blusen var också fin 🙂 Jag undrar också hur du gör som hittar så mycket snyggt på loppis.

 4. Fan vilken värd baja du har! Den får man ju aldrig se annars, klänningstjej som du är 🙂

 5. Superfint! Man kan ju inte låta bli att bli på gott humör när man ser någon med blombyxor på sig!

 6. Det är nog lite av en konst att kunna hitta såna där fynd på second-hand. Jag tycker om att gå på loppisar, men när det gäller kläder så hittar jag aldrig någonting! Jag bläddrar och bläddrar men hittar verkligen ingenting!
  Du kan det där!

 7. Bra där!
  Nog ska du bli byxfrälst innan sommarns slut.
  Dags att ta nästa steg i projektet “bredda garderoben”
  Ska hålla utkik efter fler varianter här söder över.

 8. Det där var ju attans tjusigt förstås! Som att dricka saft ur färgglada plastmuggar och gunga aningen för vilt i en hammock tillsammans med en kompis en riktig barndomssommardag. Humlor och vildhallonsnår!

 9. Fasen vad snyggt!! Byxorna var riktigt läckra o jag håller med övriga här, vilken snygg bakdel du har! 🙂 Blusen var också jättefin!
  Kram o Glad Sommar!

 10. Förutom att byxorna var super, så fattar jag inte varför du inte har byxor hela tiden (eller i alla fall halva), med den läckra baken!!!
  Annika

 11. så otroligt snygg du är i den där utstyrseln! du borde verkligen ha byxor oftare även om det inte är lika bekvämt som kjol!

 12. Alltså har tänkt på det flera gånger men damn vilka ben du har! Sjukt långa och smala och himla läckra. Baken är inte fel den heller 😉

 13. Vilket ASS Clara!!!
  My god, du är en trafikfara i de där byxorna.

  – Mer byxor! (you look hot hot hot)
  – Fin bild! (lite 50-tals pinuppa i positiv anda, jättefint! otroligt sexigt)
  – Bra girlpower! (fint att våga visa upp detta! Mera mera)

  Skön midsommar!

 14. MEN kvinna va snygg du är! Och klok och bra och fantastisk! Men nu, Smooookin! Glad midsommar /Tjejen som på förmiddagen krossat havre och mockat skit och nu efter lunch får glida omkring i bikini och få tusen fräknar till. KRAM