Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

43 kommentarer på “Varde ljus”

 1. Om man bara kunde vara lite äldre och kunna ha det lika fint som er Clara! Men det är väl bara att uthärda och vänta några år, antar jag?

  1. Vänta inte- just do it babe!
   (På ditt eget vis och efter egna förutsättningar förstås.) Heja dig!
   Kram från Linda

 2. Så otroligt vackert ditt hår är..(du med såklart:) ) Håller på och låter håret mitt växa ut men det går alldeles för sakta som allt annat..hehe..

 3. Jag trivs så på din blogg! Kan man säga så? Jag mår alltid bra när jag varit här inne och kikat. Dessutom har jag precis flyttat till en ny lite större lägenhet som ska fyllas ut och jag är säker på att jag kommer hitta massa inspiration här!

 4. Ja visst är det underbart. Jag tänkte på det där med ljuset senast ikväll då jag skulle stöka undan på gården. Det här med att bo i kontrasternas norrland. Euforin som är så nära när vårt speciella ljus äntligen kommer – det som jag längtat efter så det nästan gjort ont.

 5. Precis en sån där liten blå kista, eller skrin kanske det är, som står på skåpet har jag också! Fick den från ett prylfyllt falltfärdigt hus mos min morbror köpte för markens skull… Hade det varit nu istället för 15 år sen hade jag säkert gjort många fynd. Intresset och inredningssmaken har ju ändrats sen jag var tonåring. Men några guldkorn har jag. Pinnstolar, en sekretär, det där blå skrinet, och några fler småsaker…

 6. Vackra du! Helt underbart hår, längar tills mitt är lika långt.
  Älskar förövrigt det underbara blåa skrinet längst upp på skåpet. Min mamma har ett nästan likadant och i det fanns det alltid fina skatter att titta på när jag va liten. <3