Svartsynt

Det är inte ofta jag går i svart men ibland när jag känner mig lite dramatisk/intellektuell/pretentiös åker det på. Kjolen och kavajen är gamla favoriter från H&M men linnet fick jag av min syster som köpt det på Kupan för en tia. Det är i storlek 46 så på mig känns det lite oversized på ett bra sätt. Stoppar jag ner det i en topp böljar det fint kring bysten och midjan. Stylingtips!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Svartsynt”

 1. Superfint! Jag älskar att klä mig i svart, tycker det är klassiskt vackert, jag varierar färg på nagellack och smycken i starka färger så känner man sig färgglad iallafall, eller klassisk matchat med guld eller silver 🙂

 2. Skitsnyggt Clara!
  Jag gör också så, jag har massor med plagg i min garderob som är i extremt förstora storlekar för min hydda som hänger snyggt over-size 🙂 Det är verkligen en bra sak. Därför kan jag bli lite gramse ibland när folk frågar om “vad har du för storlek?” eh…tja allt ifrån 36 upp till 54 finns i min garderob, så go figure liksom …

 3. Begravningsstämning. Gillar inte alls svart och enda gånhgen jag bär helsvart är på begravning. Svarta byxor eller kjol går an, men då ska det var någon färg eller ljust upptill.

  1. Jag älskar svart! Bär det nästan alltid – utom på begravningar! Då klär jag upp mig i ljusa färger.

 4. helt svart från topp till tå är enligt mig en klädsel som hör hemma på begravning. De e okey att ha ett svart plagg på sig, läste att någon redan hade skrivit de jag nu tänker skriva men jag skriver d i alla fall, men då ska det var någon färg eller ljust på de andra plagget. De e tur att smaken e som baken och att de finns så otroligt många stilar – då finns det nått för alla. Men helsvart är alltså inte min stil, tycker man blir lessen/sorgsen/deppig av helsvart.

  1. Svart klädsel på begravning var väl förr i tiden? De senaste begravningarna jag varit på har det varit ljus klädsel som dominerat. Men det kanske hänger kvar på landet. Var på en begravning i västegötland där inte männen gav blomma vid kistan, endast kvinnorna (enligt ngn gammal sed).

 5. jag har precis sett den rysliga filmen “The woman in black” (sevärd, men otäck!!) och är lagom uppskrämd sådär, så då tänkte jag kika in på din mysiga blogg för att komma på andra tankar, och får se detta!! haha, ödets ironi.. 🙂 Men du ser bara elegant ut!

 6. Och vem sa att svart är ingen färg.. Kanske Esterii skulle plocka fram den lilla svart som inte finns nå mer, men i minnet i alla fall.. ha det gott..

 7. Du klär i den dramatiska look.
  Tycker långkjol och lång klänning är så vackert.
  Men tyvärr inte på en kortis som mig. Jag drunknar i tyget och ser ut som ja jag vet inte. Men inte ser jag så där snygg ut i alla fall.