Jag är så pirrig och stolt över att kunna presentera min bok Underbaraclara- Vintagepimp & hemmafix som kommer ut på Bonnier Fakta nu i augusti. Jag vet hur uppskattade mina inredning och pysselinlägg är på bloggen, så jag ville göra en pysselbibel för alla er som älskar loppis och hemmafix. Men som kanske inte alltid vet hur ni ska komma igång, eller helt enkelt vill bli lite inspirerade…

Resultatet är en bok med massor av ögongodis och fina bilder. Samtidigt är den matig och handfast. Förutom ett 60-tal pysselprojekt lär jag ut hemligheterna till att fynda på loppis, inreda personligt och öva upp sin kreativitet. Jag har saknat inredningsböcker med bra, gärna lite samhällskritiska texter som får en att tänka till. Så därför är boken också väldigt textdriven.

 Jag är så otroligt stolt över resultatet! Jag har slitit som ett djur och nu är den äntligen färdig. Snart kommer den ut i butik (just nu ligger den på tryckeriet – därav avsaknaden av bilder från ett riktigt “fysiskt” exemplar)  och speciellt för mina bloggläsare har jag fixat en deal med Bokus: Förhandsbokar ni ett exemplar av boken och uppger koden “underbar” i kassan blir priset 149 kronor istället för ordinarie 165! Slå till. Ba gör’t!  Jag hoppas att ni kommer att älska den lika mycket som jag gör.