Jag är så trött så trött idag. Kan knappt hålla ögonen öppna. Vi har spelat in radio hela dagen och det finns ingenting som gör mig lika trött utom möjligtvis att spela in tv. Jag vet inte varför för egentligen finns det hundra saker som är jobbigare, svårare och mer utmanande än det. Ändå blir jag liksom kortsluten i hjärnan efteråt. Somnade på soffan efter inspelningen vid fyra och vaknade vid fem, helt snurrig, genomfrusen och vrålhungrig.

Nu är det inte långt kvar i alla fall! På lördag tar jag med mig lillen och åker på två veckors semester med sol och salta bad. Jag ska äta massor av fisk och skaldjur, gelato och färska frukter. Och ligga på stranden och låta min trötta lite vissna kropp gräddas gyllenbrun som en bulle. Inte för att jag brukar bli så särskilt brun men ändå. Jag kan knappt tro att det är sant så bra känns det