Lappat och klart

Ibland har man bara så himla tur! Var på jakt efter ett större täcke till lillens säng. Så sprang jag in på Kupan i Umeå och hittade det här.

Tror att jag betalade 40 kronor eller något sådant. Så himla glada fina färger och precis lagom stort!

Och så matchar det ju barnkammaren helt ohemult bra. Nu är det här visserligen en äldre bild så addera några hundra legoklossar, gosedjur, tavlor och mattor så förstår ni hur det tar sig ut nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Lappat och klart”

  1. Sån oerhörd lyx för Lilleman att ha ett alldeles eget fönster i perfekt höjd! Vackert rum.

  2. Vilket fynd! Grattis också till utmärkelsen! Har precis börjat läsa din blogg och tycker att den är underbar. Jag gillar din blandning av prylar, kläder, naturfoton, åsikter… Ska snart börja blogga om livet på vår byggnadsminnesmärkta gård i Smålands djupa skogar och hoppas kunna skapa samma typ av sköna blandning i min blogg. Heja på Clara och lycka till med allt!

  3. Vilket fynd! Passar ju perfekt.

    Det är väldigt likt det täcket jag hade när jag var liten och som så klart mina kids har fått ärva. Det är väl tvättat cirkus 100 gånger och är så där 70-talsmjukt 🙂

  4. Nej men, vilket fynd! Ja, det är verkligen värt besväret att ta en titt i secondhandbutikerna innan man lägger många hundralappar för sämre och tråkigare varor i “nya butikerna”. Perfekta färger dessutom. Har du letat länge, eller har du verkligen sån “tur”?

  5. Hittade också ganska så nyligen ett lapptäcke på loppis för just 40 kr det också. Galet fint och passade helt perfekt till min kökssoffa….till vilken jag inte hittat något att lägga på än. Loppis är så himla roligt…och om det är en loppis där pengarna går till välgörenhet så tycker jag inte det gör något om man råkar förköpa sig…..bara att lämna ner grejjorna igen om man ångrar sig….så kan de sälja dom igen…dubbel nytta.