Som ett lakan

Det går ju inte ens nästan att se att jag var utomlands för några veckor sedan. Jag är blek som ett lakan. Men det känns förstås. Känslan sitter kvar inuti och under alla lager av koftor och jackor och yllemamelucker finns några praktfulla bikinimärken ändå.

Jag är så glad för snön! Jag avskyr när det är mörkt och dimmigt och fuktigt. När det är torrt och vitt är vintern världens bästa årstid! Nu håller jag alla tummar och tår för att snön inte försvinner igen. Och den här veckan börjar jag trappa ner inför julen. En hel del saker ska ändå fixas men det blir lite mindre för varje dag. Listan betas av och kortas och roliga uppgifter skrivs upp på den istället. Typ som att baka inför jul, rulla massa köttbullar och slå in paket…

(Kappa & kjol Monki, tröja secondhand, stickat pannband present från bloggläsare) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

38 kommentarer på “Som ett lakan”

  1. Du har faktiskt rätt! Jag skrev precis om att jag inte förstår hur folk någonsin kan ha tyckt att “vit som en lilja” är en komplimang, men i den här kombinationen var det faktiskt jättefint. Men så lyser inte Claras näsa som Rudolfs heller.

 1. Så fin du är med snygg vinröd kappa och kjol som ser lite rustik ut och ett käckt annorlunda pannband. Du är riktigt vinterläcker.

 2. Underbaraste Clara. Du säger julklappar – jag undrar vad för slags julklappar? Vi har bestämt oss för att trappa ner. Skita i “plasta-sketen” och bara ge snälla (typ fadderbarn, och en get i Afrika och grejer ur Rädda barnen-shopen) och begagnade grejer. Men jag behöver tips! Ett tipsinlägg om julklappar vore så sin plats tycker jag!
  Ha en fin dag

  1. Åh så bra du verkar med dina idéer. Jag sade så till mina föräldrar i år.. Jag behöver ingenting.. men jag vill gärna att ni ger pengarna till behövande/Djurens Rätt osv, sådana som verkligen behöver det istället för att lägga pengar på saker man inte riktigt behöver. Det finns en sida som är jättebra där man kan köpa så att man i Afrika får vaccinationer m.m. Kommer inte ihåg vad sidan heter dock 🙁

 3. Jag älskar också snön på vintern, allt blir gladare då!
  Kan inte du berätta lite om varför du inte är vegetarian längre? Kram

 4. Vi fick äntligen snö i Göteborg idag. Som jag längtat, det har känts som att precis alla haft snö förutom vi.

  1. Haha! Ja, visst var det väl konstigt att det dröjde flera dagar efter att resten av Sverige fick snö, tills att den kom till oss? Det regnar ju alltid i Göteborg, sån det var därmed lite extra orättvist att det inte kunde regna=snöa längre när det blev kalllt =) Njut!

 5. Fast du är vacker som bara den, påminner mig om Snövit. 🙂

  Idag skriver jag om amning på min blogg, kika gärna in, vetja.

  Kram

 6. Håller helt med dig om att det är härligt med snö och att få pyssla inför julen.

  I söndags hade jag en helt magisk morgon med julklappsinslagning, SOL och SNÖ. Det blev flera vackra bilder som jag la upp på min blogg.

  Hälsngar från Fjällkänsla!

 7. Du passar väldigt bra i rött. Jag ska också rulla köttisar inom snar framtid. Kan varmt rekommendera att krydda julköttbullarna med lite ansjovis och öl, det blir supergott.

 8. Det gör inget alls att du saknar solbränna. Ditt ansikte är som vackrast när det är nästan genomskinligt, läpparna illröda och ögonen lyser av energi. 🙂
  Jag är också lycklig över snön. Gick och la mig i lördags när det föll några flingor på barmarken och vaknade igår till ett hejdundrande vinterlandskap – allra längst ner i söder av landet. Underbara snö!
  Må så gott!

 9. huh.
  jag har tränat upp min hud och blir brun som en bajskorv om man jämför med min fru.

  IDAG HAR MIN PODCAST PYTTEPREMIÄR. KOLLA!

  puss / dan-syndrom

 10. Till helgen bakar jag lussekatter och gör allt det där roliga! Sedan är det julstäder kvar som inte är så himlans skoj kanske, men fint blir det!

 11. Det är så härligt med snön.
  Jag befinner mig här nere i Skåne (Vilket betyder att snön brukar vara ett undantag på vintrarna), men, hujeda mig, så glad jag är att det är snö här med. Vitt, vitt och åter vitt vart man än tittar.

  Och att vara “blek” är det sötaste som finns! Jättefina bilder 🙂